Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tam bir romantik komedi kadını

Dizide canlandırdığı karakterle o kadar özdeşleştirmiştim ki Bergüzar'ı (Korel); onu bugüne kadar biraz huysuz, biraz dediğim dedik, otoriter ve prensiplerinden asla taviz vermeyen bir kadın sanırdım ama yanılmışım! Suç onun değil, 'Karadayı'nın 'Hakime Feride'sinin. Kendisiyle Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'ın düğününde tanıştıktan sonra, "Ah benim ön yargılarım!" dedim. Bergüzar, tam bir romantik komedi kadını; eğlenceli, esprili, güleryüzlü, bulunduğu ortamın enerjisini yükselten biri. 30'lu yaşların sert tokadını yemeyip kendini 20'lerinde bırakanlardan. Evli çift sendromuna da girmemiş. Çevremizdeki taze çiftlerin çoğu kapılır buna; eşinin gözünün ucundan ayrılamaz, onun rızası olmadan dans edemez. Yanına bir erkek sinek yaklaşsa, eşi hemen 'Hop kim o?' der, etrafını dikenli tellerle örer. Hiç sevmem böyle çiftleri.

'YERLİ HUGH' HALİT ERGENÇ
Bergüzar, mutlu evliliğin formülünü bulmuş; benliğinden, özünden vazgeçmeyerek... O akşam Halit Ergenç ile ayaküstü tanıştıktan sonra, kendisiyle Hugh Jackman'ın Zorlu PSM'deki gösterisinde yeniden karşılaştık. Hemen arkamda oturuyordu... Köşemde de Ergenç için 'Bizim yerli Hugh' diye defalarca yazmıştım. Bir ara gözüm Hugh'de, kulağım Ergenç'teydi. Müzikaldeki tüm parçalara eşlik ediyor ve 'Broadway'den gelmiş sanki' dedirtiyordu. Ergenç'e dönüp "Sıra sende; müzikal bir film veya gösteri yapmalısın" diye gaz verdim. Buradan kendisine sesleniyorum; gönüllüyüm, projende çalışmak istiyorum! Unutmadan Ergenç, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu mezunu ve bugüne kadar birçok önemli müzikalde yer aldı. Ama ben onu Zorlu PSM'de izlemek istiyorum. Umarım kısa zamanda bu proje, gündemimize oturur.
BROADWAY ALATURKA

Hugh Jackman, gösterisine bol bol Türklük serpiştirerek "Osmanlı torunuyum" açıklamasının hakkını vermiş. Bizden biri olabilmek için tüm hünerlerini sergilemiş. Gösterisi, Broadway alaturka olmuş, iyi de olmuş. Türk kahvesine olan hayranlığından fal kapatmaya, nazar boncuğu takıp oryantal yapmasından halay çekmeye kadar ne ararsanız vardı. Bir de ona çok yakışan birkaç Türkçe kelime etti tabii. Dersine iyi çalışmışsın Hugh, bravo!

NEDEN BORA UZER?

Hugh Jackman'ın gösterisine eşlik eden Bora Uzer vardı bir de. Sahnede beraber dans edip şarkı söylediler. Neden başka bir popstar değil de Bora diye meraklandık doğrusu. Sanırım bizim şarkıcı tayfasında bir tek Bora'nın İngilizce performansı bu kadar iyi. Dil meselesi, diğerlerini korkutmuş olsa gerek. Yoksa bizimkiler ego mu yaptı dersiniz? 'Ben Hugh'nün sahnesine konuk çıkmam, o da kim oluyor yahu!' mu dediler? Yok canım, sanmam! Hugh'nün karşısında şapa oturma endişesi de olabilir. Özetle Bora, bu fırsatı iyi kullanmış; alkış!

HATİCE İLE BURAK'IN DÜĞÜNÜNDE NELERİ SEVDİM?

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar'ın düğününden en çok sevdiğim noktaları paylaşayım: 1- Parti saatinde, yüksek topuklularıyla pistte dans etmekte zorlanan kadınlar için parmak arası terlikler dağıtıldı. Herkes ayakkabılarını masanın altına saklayıp dans etti, coştu. Kadınların düğünde kalış süresini uzatan bu formülü tüm düğünlerde uygulamalılar. 2- Özcan Deniz'in içinde rock'n roll bir adam varmış meğer! Pistteki haline hayran kaldım. Bir ara o meşhur reklam filmindeki figürleri sergiler mi diye kendisini göz hapsine aldım. Daha cool, daha ritmik bir Özcan vardı karşımızda. 3- Brezilyalı sambacıların gecenin ilerleyen saatlerindeki şovuna eşlik etmek çok keyifliydi. Ne de olsa popo sallama işinde ustayız; kanımızda var yahu! Mutluluklar Hatice ve Burak!

24 SAATTE VER ELİNİ ÇEŞME

Gülşah-Ender Alkoçlar'ın Çeşme'deki yeni oteli Alkoçlar Exclusive'in açılış partisindeydim. Aynı haftaya denk gelen, geleneksel Elle Weekend'in de ortasına düştüm. Bu etkinliğin en büyük özelliği, birçok ünlünün toplu tatil serüvenine girişmesi. Bu yıl da Çeşme'de yine bikinili, şortlu yıldızlar geçidi yaşandı. Ev sahibi Gülşah Alkoçlar'ın enerjisi ve motivasyonunun zirve yaptığı bir 24 saat geçirdim. Hayata sımsıkı sarılan, güleryüzünü eksik etmeyen bir anne o... Küçük kızı Aslışah da, annesinin yardım meleği gibi. Anne-kızın yanı sıra damat Engin Altan Düzyatan da her an bizimle beraberdi. 'Peki Düzyatan'ın eşi Neslişah nerede?' diyenlere cevap vereyim: En yakın arkadaşını evlendirdiği için, hafta sonu Bursa'daydı. 24 saatte bol bol sirtaki yaptık, midyeleri mideye indirip bellini'leri yudumladık. En çok; Ayşe Tolga'nın yoga seansından çıkma hallerini, Hande Ataizi'nin doğumdan sonra fit'leşme sürecini, Tuba Ünsal'ın iki çocuğunun ardından koşturmasını, Ayşe Hatun Önal'ın Metin Hara ile spritüel sohbetlerini konuştuk. Bir de Pınar Altuğ'un güneşle olan ilişkisini... Hangi ara bu kadar bronzlaştın Pınar? Günün sonunda kimisi soluğu Aya Yorgi Marrakesh'te alırken, kimisi de 'Gelmişken kumru yiyelim' deyip gece gece kalorilere boğuldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA