Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Fısıltı gazetesinin manşetleri

Arda Turan, futbola adım attığı ilk yıllarda tanıştığı Aslıhan Doğan’la 10 yıl sırdaşlık yaptı. Sonunda arkadaşlıkları tutkulu bir aşka dönüştü

KARDEŞLİKTEN SEVGİLİYE
Herkes Arda Turan-Aslıhan Doğan aşkını konuşuyor. Peki ne oldu da Arda'nın "O benim kardeşim" dediği Aslıhan'la ilişkisi aşka dönüştü? İşte işin aslı: Arda, Aslıhan'ı futbol dünyasına adım attığı ilk yıllarda tanıdı.

HEP BİRLİKTEYDİLER
İkili yıllarca kardeşçe bir ilişki içinde oldu. Birlikte yediler, içtiler, gezdiler, sırlarını paylaştılar. Ama sonunda birbirlerini keşfettiler. Yani 10 yıl boyunca demlenen ilişki, bir anda aşka dönüştü. Durum bundan ibaret.

Instagram'da eş zamanlı beraber fotoğraf paylaşınca bana 'Oh be' dedirtti bu çift, tabii birçok meraklı insan da etrafımı sardı, soruyorlar: 'Nedir son durum bu ikilide?' Arda Turan ve Aslıhan Doğan'dan bahsediyorum... Bu tarz durumlarda ilişkinin gidişatını sorgulamayı pek sevmem, taraflara son durum baskısı yapmam... Ne Aslıhan'ı arar sorarım, ne de Arda'yı köşeye sıkıştırırım... Birlikte vakit geçirmeyi sevmekle başlar her şey! Olması gereken de budur aslında. Onların da yaklaşık 10 yıldır oldukları gibi! Arda ilk yeşil sahalara çıktığında Aslıhan'la tanışmıştı... Aradan yıllar geçti, hep beraber yediler içtiler, gezip tozdular yani çok demlenmiş bir arkadaşlıkları var temelinde... Son günlerin en yenisi değiller anlayacağınız... Bu ilişkiye bir başlık atmaya gerek yok. Bazen bazı ilişkilerin doğru zamanlaması vardır. Bırakalım gençleri, hayatın tadını çıkarsınlar...

SÜREYYA YALÇIN'IN DEĞİŞİMİ
Süreyya Yalçın'ın, Ozan Baran ile Miami'de başlayan ilişkisinin ardından ne kadar sadeleştiğini, stiline ve yaşantısına yaptığı detoksu konuşuyor İstanbul gezginleri... Miami'den İstanbul'a demir atan Süreyya, fısıltı gazetesinin manşetinde hali ile... 'Süreyya'ya bu aşk yaradı' diyorlar... Gerçekten de yaradı, ilk tanıştığımız günlerdeki gibi gözlerinin içi parlıyor. Süreyya bu yaz Bodrum'da olacak, tüm tatil boyunca teknesinde kalacak... Ee o zaman ver bana bir kamara Süreyya...

O ARTIK CAITLYN JENNER!
Gençliğin yeni idolleri Kendall ve Kylie Jenner'ın babası Bruce'un, 65 yaşında kadın olması ve dünyanın en prestijli dergilerinden Vanity Fair'e verdiği mutlu ama çekingen pozu hâlâ gündemimizde... Kendini bulmuş olmanın verdiği coşkunun karşısında afallasam da, o artık Caitlyn Jenner!

LUCCA'YA TAZE KAN!
Lucca'daki yaprak dökümü, son günlerin fısıltı gazetesinin manşet haberiydi. Mekanın sahibi Cem Mirap'ın nasıl bir gençlik aşısı yapacağı merak ediliyordu. Cem de atağa geçip ilk önce 'skinny kokteyl' tadımında müdavimlerini toparladı. Hepimiz bu ara skinny görünme derdinde olduğumuz için beni baştan tavladı. Şekersiz ve kalorisi düşürülmüş yaz kokteyllerini içip dümdüz karına sahip olabilmeyi kim istemez ki? Yemek mönüsü de hafiflerse daha ne isteyeyim. Onu da yaptı Cem!

PİYASAYI İYİ TANIYOR
'Peki ekibe yeni biri katılacak mı?' diyorsunuz, katıldı bile... Mehmet Yarangümeli, elinde laptopu etrafta sekiyordu; öğrendim ki ekibe dahil olmuş. Mehmet tam parti kuşuydu; ona ya konser kulislerinde denk gelirdim ya da Karaköy'ün arka sokaklarında. Piyasadaki tipleri tanıma konusunda sorun yaşamaz. İstanbul mekanlarında çok yaşanır; 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?'cular dolanırlar. Mehmet bilinen bir yüz, taze bir kan; Lucca'ya ivme katacaktır.

ÇABA'NIN 10'UNCU YIL BALOSUNDAN İNŞAAT PARTİSİNE...
Lucca'nın ex-demirbaşı Turgay Yıldız'ın merak edilen yeni mekanına geçtiğimiz günlerde bir doğum günü sebebi ile ışınlandım; smokinden bozma, yıkılan bir Hakan Akkaya ceketi ve parlak ayakkabılarımla... Karaköy'ün daracık bir sokağında açılacak olan Mitte isimli restorandayız. Ancak mekan henüz inşaat halinde... Küçük, gizli saklı bir kapıdan girdik; meğer orası mekanın mutfağıymış. 'Buradan restoran mı olur?' diyecekken bu gerçeği öğrendim. Eh bu da oldu, inşaat halinde bir mekanın mutfağında da partiledik! Bayılıyoruz böyle ters köşe işlere. Bir yanımda Mert Alaş, diğer yanımda Ece Sükan... Mert'in etrafında ise yeni nesil modasever, fotoğraf aşığı genç kanlar... Bu partiden önce Çaba Vakfı'nın Megastarlı, pullu payetli davetindeydik... Tarkan sahnede, biz etrafında onunla selfie yapma derdindeydik. Bir tek büyüsünü yitirmeyen o olsa gerek; eskimeyecek bir adam o! Türkiye'de bu cazibeye sahip ikinci bir isim yok! Çaba Genç'in yerinde duramayan gençleri olarak; bizler bu tarz organizasyonların içinde yer almaktan keyif alıyoruz. Genç ekibin başında olan İdil Fırat-Hezan Özbek ikilisini tebrik etmeliyim; biz gençlerin daha bilinçli, daha sorumluluk sahibi olmamıza ön ayak oldukları için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA