Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Brangelina'nın ekonomik uçuşu

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, altı çocuğu ile beraber uçağın ekonomi sınıfında seyahat etmiş. Haberin manşetsel mevzusu; çiftin 'halka karışması' tabii ki.
Ekonomi kabin insanlarının uçuş süresince gıkı çıkmaz, hiçbir kabin memurundan yardım almaz, bavulunu kendi elleriyle yerleştirir, kemerini bağlar, koltuğunu dik, masasını kapalı konuma getirir. Onlar da öyle yapmış, altı çocukları ile beraber sessiz sedasız uçmuşlar.
Ne de olsa, o business class'da alter egosuna yenik düşenler varken, kabin memurları sizle mi uğraşacaklar canım!

ÜFLERLER PÜFLERLER
Uçağa bindiğiniz anda göz ucuyla business class uçan tiplere dikkat ettiniz mi? Güneş gözlüklerinin ardından siz ekonomiklere 'ezik yapan' üç numaralı bakışı atarlar, siz yanlarından geçerken bir üfleme püfleme başlar.
Özellikle yazın Bodrum uçuşlarında çok göz göze gelirsiniz böyleleriyle. Sanki Maça Kızı'nda iskelenin en havalı şezlongunda güneşleniyordur, havası bir milyon... Sizin hızlı bir şekilde ekonomi sınıfına geçmenizi, o mavi perdenin ötesindeki koltuğunuza sessiz bir şekilde oturmanızı isterler. Hosteslerin, dev gülümsemeyle onlara ismi ile hitap etme durumuna bayılırlar; 'Ahmet Bey hoşgeldiniz!' Olur da o isim yanlış söylenirse, o kabin memurunun vay haline!
Yersin paparayı! Tepside sunulan rengarenk meyve sularına bakarak; 'Kivi suyu yok mu ya?' diyebilirler. Ee haklı, o her uçuş öncesi kivi suyu içer. Gazeteler eksiksiz servis edilir, hızlı bir şekilde sayfalar çevrilir, gazeteleri okumuş gibi yaparlar. Yemek servisi öncesi bir kadeh şampanya istenir. Unutmadan; o uçak yemeklerinde illa ki bir uyuzluk yapılır: 'Et yemem, vejateryan mönü yok mu?' İşte o mavi perdenin önünde yaşananlardan ufak bir kesit! Bizim Brangelina çifti, alter ego goygoyunun yapıldığı business class'da bu yaşananlardan sıkılmış olsa gerek ki ekonomiye firar etmişler. Ee haksız da sayılmazlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA