Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yaz biraz da hayal kırıklığı demektir

Yaz ayları; bavulunu kapıp üç ay Bodrum-Çeşme'deki yazlığına giden için kolay, yoksa iki günlük ufak hafta sonu kaçamaklarıyla zor dostum! Hiçbir şeyin beklediğiniz kadar harika olmadığını gösteren birkaç gerçek sıralayalım... Hani bronz ve seksi bir tene sahip olmak isterken kendinizi dönüş uçağında amele yanığıyla bulursunuz ya; işte o kadar acı beş madde size:
1- Yaz aylarında kredi kartınızda bol limit aşımlı durumlar yaşanır. Havayolu şirketlerinin pahalı uçuşlarına başta 'Vereyim gitsin' desen de; o otel parası, o gündüz partilerinin acısı, kredi kartı ekstren gelince fitil fitil çıkar! Ah o yazlık üç ay; ne maaş dayanır, ne köşedeki birikmişin.
2- 'Yaz ayları gevşer ofisimin yayları' dersin, yanılırsın. Ofiste, hayal ettiğin bahçede veya balkonda düzenlenen yaz partileri hayal olur. İşten kaytarmak isterken kendini dört duvar arasında çıldırırken bulursun. Bir de beyaz yakalıysan vay haline; o kravatı gevşetemezsin bile.
3- Yaz aylarında zeytinyağlıların hayalini kurup light bir mönü önüne gelsin isterken kendini karbonhidrata gömülmüş bulursun. Gelsin lahmacunlar, gitsin pideler...
4- O meşhur Maldiv kumları serpiştirilmiş plajlardan serin sulara dalmanın hayalini kurarsın ama şehirde kalmışsındır, toplantı üzerine toplantı binmiştir, adım atamamışındır. Ancak otel havuzlarında boş şezlong kovalar, metrekareye onlarca insan düşen havuzda serinlersin işte...
5- Yaz gelip bekarlıktan sıyrılacağını, flört rüzgarına kapılıp eseceğini sanırsın ama nerdeee... Sen o şezlong ve kitabınla hayal dünyana dalıp gidersin ya da kendini Maçka Parkı'nda ufka bakarken bulursun. Ah o yalnızlık, bu yaz da seni esir eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA