Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ünlü düğünlerin anatomisi

Ünlü isimlerin düğünleri hep merak edilir. Kim Kardashian- Kanye West çiftinden Prens William ile Kate Middleton'a kadar hangi ünlülerin düğününü göz ardı ettik ki! Tabii ki hiç birini! Gelinliği ne kadara mâl olmuş? Tasarımcısı kimmiş? Ünlü konuklar arasında kimler varmış? Hangi mekanda nasıl bir kutlama yapılmış? Gecenin en absürd olayı neymiş? Hep takipteyiz. Ee bir nevi de yarıştır bu düğün organizasyonları. Herkes eğlensin, herkes bu geceyi konuşsun ister gelinle damat.
Şunu bilirim; bir düğünde gelin eğleniyorsa, o gece onu huzursuz edecek bir hata olmadıysa o düğün kopar gider, eğlence tavan yapar. İşte Merve de (Boluğur) kendi düğününde öyleydi; keyfi fazlasıyla yerindeydi.
Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen Merve Boluğur-Murat Dalkılıç düğünü için kokteyl alanında en erken yerini alan bendim sanırım.
Unutmadan; Hakan Akkaya tasarımı ceketime eşlik eden, kırmızı halıya özel tasarlanan güneş gözlüklerimle çok daha havalıydım. Çaktırmadan etrafta neler oluyor süzebildim, bir yandan da Bellini'mi yudumladım. Oh ne âlâ! Şimdi gelelim düğünün en'lerle dolu anatomisine, hazır mısınız ?
EN KARİZMATİK ÇİFT: Tabii ki İzzet-Yasemin Özilhan çiftiydi. Bir ara İzzet'e ufak bir trip attım. Bütün yaz ne aradık birbirimizi, ne de sorduk. Olmuyor dostum böyle!
EN AŞK DOLU ÇİFT: Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftinin elleri, bir an olsun ayrılmadı. Kadir'in sevgilisini belinden kavrayışı, ona bakışı kıskanılacak cinstendi. Bu arada Kadir'in sakallı yeni imajı da geçer not aldı. Gerçi bu sakal mevzusu en çok kız tarafını mutsuz eder. Ama ne yapacaksın, sakal iş için sonuçta.
EN HİPERAKTİF: Gecede sahneye çıkan Berkay, kuşkusuz en hiperaktif isimdi. Of o ne repertuvar öyle! Edis'in 'Benim Ol'undan Ayşe Hatun Önal'ın 'Çak Bi' Selam'ına kadar söylediği şarkılarla sahne yıkıldı. Tabii damat Murat da sahnedeydi. Kendi düğününde bile şarkı söyledin ya Murat, helal sana!
EN KIVRAK: Dans pistini ağlatan isim Özge Özpirinçci oldu. Sevgilisi Burak'tan da (Yamantürk) aynı performansı bekliyordum ama o gecenin ağır abisiydi; dans teklifimi bile geri çevirdi. Özge ile o gece binlerce kalori yakmışızdır.
EN DUYARLI: Gecenin başında gelin ile damadın ufak kağıtlara yazılı olan notları dikkatimizi çekti. Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle, sosyal medyada paylaşım yapılmasını istemiyorlardı. Haklılar da; bu dönem herkes çok hassas. O yüzden geceden çok az fotoğraf var sosyal medyada. Neden diye merak edenlere gelsin bu açıklama.

ÇAĞATAY'IN SAKALLARI
Düğünün saat 12'den sonraki after party kısmında Merve ve Murat'a veda edip kendimi Gizli Kalsın'a attım. Ee düğüne noktayı koyan smokinli-tuvaletli kim varsa after'ın da after'ını burada yaptı. Eğlendik mi; hem de çok!
Kızlar bu arada Gizli Kalsın'da dikkatimi çeken şey; Çağatay Ulusoy'un sakalları oldu. Çok yakışmış. O bebeksi, sinek kaydı suratına olgunluk gelmiş. Ben sevdim bakalım siz beğenecek misiniz?
Merve ile Murat, ikinci düğün için Çeşme'de olacak. Bir de kumların üstünde çıplak ayakla yaz modunda kutlama yapacaklar. Ne de olsa bir yaz akşamı tanıştılar; o ilk heyecanın olduğu günleri yad etmek keyifli olacak... Darısı başımıza!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA