Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hop hop hop bebek göründü!

Yaz boyunca ünlü isimlerin benzer haberlerini okuduk. En sonuncusu da Beren Saat hakkındaydı. Etrafımızda da aynı dedikodu salatası bol soslu servis edilmiyor mu? Yani bu iş aslında bir tek ünlülerin başına gelmiyor. Kız kısmının karnı biraz şiştiyse, o pantolon biraz sıktıysa, yediği-içtiği şeyler gaz yaptıysa, iki gram karnı çıkana; yapıştırıyoruz hamile iddiasını. Beren de inmiş uçaktan, rahat yazlık kıyafetiyle; belki uçak ikramlarından bolca tüketti, üstüne bir de ayran hüpletti, şişmez mi o düz karın! Şişer tabii. Yapmaz mı vücut ödem? İtina ile yapar! Tabii iddialar doğruysa seviniriz, altınımızı alır doğumuna bile gideriz küçük Doğulu'nun o ayrı. Ama unutmayın ki; yaz hepimize hor davrandı, hepimiz birkaç kilo aldık, ödem yaptık. Bu haberin üzerine bir Derya Şensoy taktiği size! Uçağa mı bindiniz, bol bol yeşil çay içmeli, ağıza lokma konmamalı... Vallahi siz siz olun ödemden uzak durun. 'Bu yazın sonunda bize neler oldu?' deyip dertlenme, 'Kilo almışsın' eleştirilerine takılma, hemen dediklerimi yap tamam mı?
Yeni spor salonları, özel stüdyolar bulup sil baştan haftada beş gün spora başla.
Kalorisi hesaplanmış yemek kutuları her sabah 7'de kapına dayansın; sırt çantanda yemeğinle gezeceksin, başka çaren yok.
Ertelediğin ne varsa hepsini listeleyip bir bir düzene koy. Yazın borcu-harcı, kredi kartı patlaması derken almış gitmiş taksitler. Çok çalışmalı çok; hem iş düşünmekten akla yemek gelmiyor.
Bayrama kadar dışarı çıkma, detoksun dibine vur, o sihirli içeceklerden bol bol tüket.

DRAM KIZI DERYA!
Derya Şensoy taktiği demişken Derya ile ilgili sevindiğim bir haberim var! Geçtiğimiz kış sahneledikleri tiyatro oyununda Derya'nın iyi bir drama oyuncusu olduğunu görmüştüm. Çığlık çığlığa, isyankar, acılar içindeki Derya'yı televizyonda da dramatik bir karakterde görmek istediğimi köşemde yazmıştım. İşte dediğim oldu ve Derya önümüzdeki günlerde 'Mayıs Kraliçesi'nin başrolünde, o kafada olacak. Merakla bekliyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA