Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Galata’dan Şangay’a uzanan başarı hikayesi

İtiraf ediyorum, altı yıl önce Bünyamin Aydın beni arayıp buluşmak istediğinde bugünleri hiç öngörememiş ve 'Genç bir heves işte' demiştim. O hayallerin ulaşacağı büyük başarıyı nasıl tahmin edebilirdim ki? Les Benjamins markası ile tanıştığım o gün, koleksiyon birkaç parça tişörtten ibaretti. Kabul ediyorum; Bünyamin sıra dışı bir çizgiye ve hikayeye sahipti. Her şeyden önemlisi; hedefi dünyaya açılmaktı. Heyecanlı ve bir o kadar da ayakları yere basan, 26 yaşındaki genç adam bugün hedefine ulaştı. Hem de birkaç yıl içinde, inandığı yolda vazgeçmeden yürüyerek...
İlk adımı Galata'daki mağazada atılan Les Benjamins, bugün dünya çapında birçok zincir mağazada satılan bir markaya dönüştü.
Artık sadece tişört değil; pantolondan ayakkabıya, bereden bomber ceketlere kadar tepeden tırnağa bir erkek yarattı. Marka;
Cara Delevigne'den Rita Ora'ya, Travis Scott'tan Jourdan Dunn'a kadar sağlam bir fan kitlesi oluşturdu kendine. Geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'nda, Les Benjamins'in 'The Eagle Hunter' isimli 2017/18 sonbahar-kış koleksiyonunun tanıtıldığı defileyi izledim.

YENİ BİR SÜRPRİZ
Bir Moğol geleneği olan, Orta Asya'nın kartallarla avlanma sanatından esinlenen koleksiyonda, Moğolların çadır hayatının izlerini görebiliyorsunuz. Bu defileden; Vogue İtalya, hypebeast.com, highsnobiety.com gibi önemli moda/ trend siteleri ve dergileri övgüyle bahsetti. Ülke sınırlarını aşan Bünyamin Aydın'ın son sürprizi ise Nisan ayında Şangay'da açacağı mağazası olacak. Dahi çocuk Bünyamin'in yapacaklarını merakla bekliyorum.
Bakalım bizi daha ne kadar şaşırtacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA