Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Canlı yayında soru bombardımanına tutuldum!

'Benim neyim eksik!' deyip başladım Instagram'da canlı yayın yapmaya... Takipçilerden gelen soruları cevapladığım bir saatlik bir yayın oldu. Ne kadar çok merak edilen konu varmış; adeta soru bombardımanına tutuldum! Peki Instagram'da takipçilerim en çok hangi soruları sordu? İşte o konular...

REINA AÇILACAK MI?: Yılbaşı gecesi yaşanan terör saldırısının ardından Reina'nın yeniden açılıp açılmayacağıyla ilgili birçok soru geldi. Cevap vermeden önce, Reina'nın Instagram hesabına girip yeni bir açıklama var mı diye baktım. Konunu üzerine, mekanın ortağı Ali Ünal'ın röportajı gündemimize düştü. Ünal, "Başka yerde belki ama Reina orada açılmayacak" diyordu. Bu kararı alırken eminim çok canı acımıştır.
Evine ekmek götürmek zorunda olan yüzlerce çalışanı var, omuzlarında da büyük bir sorumluluk...

CANER'İN AÇIKLAMASI: Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasında nafaka krizi çıkmış. Asena, oğullarının masraflarını karşılamadığı iddiasıyla eski eşi hakkında icra takibi başlatmış. Bugüne kadar Caner Erkin hiçbir konuda açıklama yapmadı; ne sosyal medyada, ne de avukatı aracılığıyla... Ancak bu iddia Caner'i o kadar sarsmış ki, Instagram'da açtı ağzını yumdu gözünü! Geçmişte söyleyemediklerini bir bir sıralayıp tam bir patlama yaşamış! Açıklamasını okurken gözlerime inanamadım; sanki karşımızda başka bir Caner vardı. 'Akıllandım ben, her şeyin farkındayım' diyen... Taraflar beni hiç ilgilendirmiyor; ne yaparlarsa yapsınlar ancak oğulları Çınar'ın bu olaylardan etkilenmemesi ve tartışmadan uzak tutulması gerek. Öyle de yapmış Asena ve oğlunu alıp kayağa götürmüş.
En son haber aldığımda, Kartalkaya'da birlikte board yapıyorlardı.

SERENAY-KEREM ÇİFTİ: Bir diğer vazgeçilmez soru, 'Türkiye'nin birbirlerine en çok yakışan çifti hangisi?' şeklindeydi. Ben cevabı düşünürken, takipçilerim cevabı kendileri buldu:
Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin. Bana 'Bu çift hakkında ne düşünüyorsun?' dediklerinde şu cevabı verdim: Her anlamda uyuşan, başarılı, fıstık mı fıstık, iyi giyinen bir çift onlar. Dengeleri ve kıvamları müthiş. Zaten mutlu pozlarının üzerine fikir yürütmek de olmaz. Anlaşılan o ki, genç neslin örnek aldığı rüya çift onlar.



CANLI MÜZİK BAYMADI MI? Takipçilerim bu soruyu sormakta çok haklılar... Bu aralar hafta içi kendimi canlı müziğin dibine vurulan mekanlarda buluyorum. Canlı müzik; mekanların müşteri çekmek için kullandığı ortak bir formüle dönüştü. Belli ki takipçilerim de bundan yaka silkmiş! Bana 'Canlı müzikten sonraki trend ne olacak?' diye sordular. Bir kez daha cevap vereyim; disko partileri gelecek. Bir zamanların Etiler Şamdan kafası yani... 70'ler-80'ler çalacak bol bol. Disko topunun atlında dans ettiğimiz, diskotek ve dans kulüplerini ortaya çıkaran akım... Hatta bazı mekanlar gündüz diskosu olarak hizmet vermeye, Türkçe disko partileri düzenlemeye başladı. Popüler bir mekan da, yakında sürpriz disko konseptiyle yeni bir gizli saklı mekan açacak.



EVET Mİ, HAYIR MI?: Başkanlık sistemi referandumuyla ilgili ünlüler arasında başlayan evet/hayır düelloları, sosyal medyada büyük ses getirdi. Instagram'daki canlı yayınımda, bana da referandumla ilgili sorular yöneltildi. Ancak takipçilerin tek derdi, beni ve diğer izleyicileri köşeye sıkıştırmaktı. Hem de sert bir önyargıyla! Ben kararımı daha açıklamadan, tahminler yapıp atıp tutmaya başlayan o yumurta kafalara sesleniyorum: Neden başkalarının düşüncelerine saygı duymuyoruz? Ne zaman başkalarının ne düşüneceğine karar veren insanlar olduk? Asıl sorun burada başlıyor; sen senden, ben de benden sorumluyum. Referandumla ilgili kararım da beni ilgilendirir. Bu benim vatandaşlık hakkım öyle değil mi?

NE YİYİP NE İÇİYORSUN?: Yaşadığım hayatın hızlı temposunda nasıl sağlıklı kalabildiğim çok merak ediliyor. Sorular çoğunlukla nasıl beslendiğimle ilgiliydi. Hemen söyleyeyim; avcı atalarımın izinden gidiyorum, yani paleo diyeti yapıyorum ve çabucak kilo veriyorum. Bu diyeti yaşam koçum Doruk Güçlü öğretti, sağolsun... Her akşam uyumadan önce bir bardak suyun içinde ceviz bekletiyorum. Sabah uyanır uyanmaz suyunu içip aç karnına spora gidiyorum. Öyle yemek sonrası spor yapanlardan değilim. Hem araştırmalar; aç karnına spor yapıldığında daha çok yağ yakıldığını gösteriyor. Spordan sonra bir muz veya haşlanmış yumurta yiyorum. Öğle ve akşam öğünlerimde ise, ızgara balık veya tavuk, haşlanmış sebze veya tencere yemeği olarak bildiğimiz, evde pişirilmiş yağsız mevsim sebzelerinden yapılan yemekler tüketiyorum. Canım tatlı çektiğinde ise, tercihimi en masum tatlı hurmadan yana kullanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA