Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gövde gösterisine dönüşen bir 14 Şubat

Instagram'a 14 Şubat'ta ne zaman göz atsam; sevgili ile fotoğraflar, karısını hediyelere boğan adamlar, sürprizlerle şok geçiren kadın videoları, orkidesini, tek taşını koyan aşk kokulu kadınlar var... Buldumcuklar günü mü, Sevgililer Günü mü belli değil!
Sevgililer Günü tam bir gövde gösterisine dönüştü.
Ben de yalnızlar kulübünün üyeleri olan sevgilisiz ünlü kadın grubumla yemeğe çıktım.
Böylesine havalı yalnızlar masasındayken itiraflar da ortaya döküldü haliyle. Meğer birçoğu ex sevgilileri tarafından aranmış.
Erkek tarafının beklentisi basit: 'Bu akşam görüşelim mi?', 'Bu akşam müsait misin?', 'Yemeğe mi çıksak?' Instagram'ın etkisi olsa gerek bunlar hep!
Bundan önceki yıllarda erkek kısmı burnundan kıl aldırmaz, eski sevgiliye mesaj atmazdı.



SOKAKLARDA SIKI GÜVENLİK
Peki sokaklar ne âlemdeydi? 14 Şubat gecesi İstanbul sokakları, sıkı güvenlik çemberi içindeydi. Taksilerden özel araçlara kadar her yerde polis kontrolleri vardı. Eşi ile beraber polise takılan, sorgulanan tipler gördüm... Ama bu durum eskisi gibi korku değil, güven ve huzur veriyordu. Bünye alıştı herhalde... Etiler ve sahil hattının panzerlerle çevrili olmasını ne ben, ne de arkadaşlarım garipsemiyordu artık...


Kadınlar, sevgililerinden gelen hediyeleri, yüzükleri, sürprizleri Instagram'da paylaştı.

ÇÖZÜM GİTMEK Mİ?
Etiler'in sevileni, Emirgan La Boom'un da kardeş mekanı La Boucherie'de ise Eser Yenenler'in doğum günü yemeği vardı. Bir ara ünlü senarist Ece Yörenç'le beraberdim. Keyfi o kadar gıcırdı ki, Maldivler'den gelmiş; üstünde yaz mevsiminin o keyifli dokusu vardı, bolca dans ettik...
"Tatildeyken daha çok yazdım, daha çok ürettim" diyordu! Ah bu bir yöntem mi yoksa, ben de gitsem mi buralardan Ece? Belki de üretkenliğime doping etkisi yaratır, ne dersin? Fenix'e geçtiğimde ise çiftler trendlere uymuştu; baş başa değil, kendileri gibi çift arkadaşları ile kalabalık masalara yayılmışlardı. Sonrası mı? Fenix'in üst katındaki diskoda ev partisi tadında eğleniyordu çiftler.
Kısaca, sabaha kadar dans dans dans dans...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA