Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bir tane Nusret var, yeter yahu!

Nusret'in yaptığı işe karşı tutkusunu artık dünya ayakta alkışlıyor, ne paylaşsa milyonları etkisi altına alıyor. Onun kendini adadığı iş bu! İddiası da başından beri aynı. İlk zamanlar onun hal ve tavrını eleştirenler bile 'Bak adam nasıl da yürüdü gitti' diyor. Eee en büyük başarı bu eleştirilere kulak tıkadığında kazanılır.
Neyse gelelim konumuza... Nusret bir tane neden mi? Ne zaman Instagram'da dolansam, tüm et restoranlarının şefleri aynı hal ve tavırda etle şov yapıyorlar.
Kesiyor, havalara fırlatıyor, karizmatik bir bakış atıyor, etin jönü olup bunu fantastik bir pazarlama kafasında efor sarf ediyorlar. Ama olmuyor, olmuyor! Çok çakma, çok yapay duruyor ve aslını yani Nusret'i hatırlatıyor. O yüzden etle dans etmeyi bırakın, başka stratejiler geliştirin çünkü o Nusret'in formülü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA