Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tüm İstanbul parti havasında!

'Şehirde her şey aynı' diyenler; toplanın bakayım! Durumlar hiç de öyle değil; sağım solum parti havası, insanlar sokakta, kimse evine kapanmıyor artık.
Bakın yıldızlar da düzene girdi, rahatlayabilirsiniz! Biraz stres atmak isteyen Kıvanç Tatlıtuğ gibi yapsın, ne de güzel, takmış koluna eşi Başak'ı; ormanda koşuyor, stres atıp bol oksijen takviyesi yapıyor.
En yakışıklı popçumuz Murat Boz ise spor salonunda ter atıyor, yaza vücut yapıyor; gelsin baklavalar. Geceleri o mekan senin, bu mekan benim gezenler, dans pistilerinde marifetlerini gösteriyor. Bir de üstüne gündüz partileri başladı, başlıyor; daha ne olsun! Siz de ajandanızı açıp hemen olanı biteni not alın. Şimdi size şehirde olup biteni yazıyorum.
Hazır mısınız?



Kabataş'tan sesler yükseliyor, mahalle barı Setup'ta Boğaz'a karşı dans ediliyor. Her çarşamba insanlar sokağa taşıp set üstü kafası yaşıyor. Geçtiğimiz çarşamba Memo Garan, DJ kabinindeydi. Sedef Gali'nin tabloları da 15 Nisan'a kadar burada sergileniyor. Çarşamba gününüzü şimdiden buraya ayırın.
Cumartesi Happy Hour'ları, Nişantaşı Atiye Sokak'ın gizli vahası Nopa'da başlıyor. Bu hafta Ali Kuru ve Cüneyt Öztürk, DJ kabininde.
Tak kız arkadaşını koluna, barında bir kokteyl ısmarla ona!



20-24 Mart haftası çok bereketli; ne de olsa Mercedes Benz Fashion Week İstanbul başlıyor. İstiklal Caddesi'ndeki tarihi Cercle d'Orient binasında trend seminerleri, pop up mağazalar, moda filmleri var. Ee defile ve sunum yapacak olan tasarımcıların after partilerini de düşünürsek coşku tavan. Mesela 19 Mart'ta Soho House'da brunch var ve hafta boyunca defile alanında Nikki Beach DJ'leri performans sergileyecek; Fransa'nın en popüler isimleri burada olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA