Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu aralar en çok sorulan sorular

Referanduma hazır mısın? Evet'ci misin, Hayır'cı mı?
Evet hazırım da bundan sana ne? Cevabımı bilsen ne yapacaksın ki? İnsanların birbirlerinin kararlarını sorgulamasından sıkıldım. Herkes kendinden mesul değil miydi ya!

Eğlence sektörü kötüye mi gidiyor?
Neye göre canım? Evet kontrolsüz bir büyüme var ama bunu neden politik gelişmelere bağlıyorsunuz? Şöyle bir sokağa çıkın; her gün yeni bir mekan açıldığını göreceksiniz. 'Gece hayatı eskiden daha iyiydi' diyenler; önceden bu kadar çok alternatif yoktu ama.

Yazın Çeşme mi, Bodrum mu?
Ben Bodrum'cuyum, hem de yaz aylarında orada çalışıyorum. Zaten ailemin yazlıkçı olarak yaşadığı yer Gündoğan.

Nasıl bu kadar hızlı kilo verdin?
Hızlı mı? Yahu siz löpür löpür hamur işlerini mideye indirirken, ben kalori hesabı yapıp tavuk ızgara ile haşlama sebze yiyordum! Eylül'den beri bende hayat bu şekilde.


Londra'ya gidip yeni mekanları keşfe çıkacağım.

Neden sadece siyah giyiyorsun?
Daha koyu bir renk keşfedilene kadar siyahtan vazgeçmeyeceğim. Renkli giyinmekten sıkıldım. Sosyal medyada 'Ayyy aynı kıyafetle poz vermişsin' eleştirilerine maruz kalmıyorum, her daim şık ve klasiğim. Hayat böyle daha kolay yani.

Bu kadar çok seyahat etmeyi nasıl beceriyorsun?
Bence siz çok yerinizde sayıyorsunuz. Bir çılgınlık edip bilmediğiniz bir destinasyona bilet alın. Yeni yerler keşfedin, bol bol yürüyün.

Bundan sonraki seyahat nereye?
Hemen söyleyeyim; Londra'ya... Bu kış sadece orayı ziyaret edemedim. Onca yeni mekan açılmış, gidip kafayı tazeleme zamanı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA