Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Etçilerin zirve yaptığı etiler

Etiler bir zamanlar 'canlı müzik' mekanlarının semti tam bir eğlence üssüydü. Arto'su, Serdar Ortaç'ı, Hande Yener ve Demet Akalın'ı sahneye çıkardı. Halen varlar ama zamanla mekan sayısı azaldı, restoran sayıları hızla artmaya başladı. Özellikle son yılların reyting sahibi de Nusret sonrası açılan etçiler oldu. Çarşamba akşamı et oburluğumuz tuttu, protein bombardıma yaşayalım istedik. Sırayla açılan yeni et restoranlarını aradık ilk olarak Scarlet, o gün açılış partileri varmış ünlüsü bol bir davet vermişler o yüzden en yeni etçiyi keşfedemedik içimizde ukte kaldı. Ardından Elbet'te şansımızı denedik ama nafile rezervasyonlar dolmuş, kapısında kuyruk vardı. Sırayla diğer etçileri aradık ama hiç yer bulamadık. Biz en popülerlerin peşine mi düştük de böyle oldu anlamadık.

İSİM ÖNERİLERİ
Bir dönem steakhouse kültürü bu kadar coşmamışken İtalyanlar aynı kaderi yaşardı. Memleketçe gut hastalığına tutulacağız haberimiz yok. Neyse trend bu ya, et lokantası açıyorsak sonu -et ile bitecek. Bu rüzgara kapılan yeni mekancılara trende uygun isim alternatifleri düşündük biz sıralarken çok eğlendik işte o isimler. Hasret, Kasvet, Niyet, Sepet, Buket, Meymenet, Pipet, Sabret... Hadi afiyet olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA