Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Reyting garantili Serenay

Geçtiğimiz günlerde biri televizyon programcısı bir diğeri moda dergisinin genel yayın yönetmeni iki arkadaşım ile beraberdim. 'Ünlülerden hangilerinin reytingi var, hangisi dergi satışına etki ediyor, tiraja ivme katıyor' diye konuşuyorduk. Oyuncular arasında en çok Serenay Sarıkaya'nın reytingi varmış. "Ne zaman reyting düşse bir Serenay haberi patlatıyoruz" diyor televizyoncu arkadaşım. Dergici arkadaşım da aynı cümleleri sarf ediyor, "Kapak kızı olarak Serenay en gözde isim" diyor. "Peki bunun aksi olan isim var mı? Kapak yaptığınıza pişman olduğunuz ya da televizyonda haberini girdiğinizde reyting düşüren?" diyorum. "Olmaz olur mu!" deyip başlıyorlar sıralamaya...

BAŞARISIZLAR DA VAR
O isimleri karşıma almak, canlarını sıkmak istemem ancak ego balonu içinde yaşayan, bizce popüler olan ancak hiç izlenmeyen o kadar şaşırtıcı isimler saydılar ki; duyduklarıma inanamadım. Demek ki bunun analizini yapan birileri var da bizler de doğruları öğrenebiliyoruz. Buradan çıkan sonuç ise 'Fi' ile popüleritesini parlatan Serenay'ın başarısı. Kendisine kocaman alkış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA