Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

New York’tan gelen trend: Hindistan cevizi suyu

Bayram telaşının ilk günlerini atlattığımıza göre kokteylleri, birbirinden lezzetli yemekleri resmi olarak gün boyu yiyip içebiliriz. Tatilciler için de eğlence sezonu açılmıştır. Böylelikle Bodrum esnafının yüzü gülebilir, paralar cukkaya atılabilir. Şimdi de bakalım Eylül'e kadar en iyiler neler olacak?
Bu yarışın en'leri hangi mekanlar, beach, club'lar restoran ve oteller olacak göreceğiz...
Torba'dan Bodrum merkeze trafiğin içindeyim bu satırları yazarken, İstanbul'daki trafikten kaçtığınızı zannederken meğer tek şerit trafik daha da fena oluyormuş bu Bodrum sınırlarında!
Bodrum'dayken şu yazdıklarımı mutlaka yapın. Size sağlığınızdan stilinize küçük ipuçları vereceğim:
1- Her gün partileyeceğinize göre her sabah sıcak suya elma sirkesi koyup için. Ya da bol bol salatanıza koyun. Yemekten önce birkaç yudum için şöyle, bir içiniz temizlensin.
2- Tam anlamıyla New York trendi ama bizde de büyük süpermarketlerde satılıyor; dolabınıza bol bol Hindistan cevizi suyu stoklayın. Su kaybına birebir.
4- Denize, havuza inerken mutlaka yanınıza son zamanlarda herkesin favorisi haline gelen tasarım deniz yataklarından alın ve sosyal medya hesabınızda üstündeyken çekilen bir fotoğraf paylaşın. Mega büyük boyları her yaşa hitap ediyor. Görsel şölen yaratarak güneşlenmek bu yazın da trendi. Ben de öyle yaptım, ohh beğeni üstüne beğeni aldım. Tavsiyem de Wowoya ürünleri; hemen göz atın.
5- Erkekte parmak arası terlik bana göre değil arkadaş. Erkeğin ayak estetiğine inananlardan değilim. O yüzden Adidas'ın Pharrell Williams'ın Tennis HU koleksiyonundan olan yazlık ayakkabısından mutlaka edinin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA