Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tarkan’ın kışlık gardırobu

Şu an bu satırları Cannes'daki Carlton Hotel'in Alfred Hitchcock suitinden yazıyorum. Sonbahar sıcaklığında rüzgarlı Fransız Rivierası'na film festivali dışında ilk gelişim... O zamanların hızlı temposundan uzak, huzur veren bir kafa var burada. Yaş ortalaması 50 üzeri. Cannes Yat Festivali'ne gelen elit bir kalabalığı etrafta görebilirsiniz. Akşam yemeği için bu tarihlerde fazla şansınız yok. Baoli'de gecenizi uzatabilir, hatta dans edebilirsiniz. Öğle yemeği için ise dünyanın en zenginlerinin tercih ettiği ilk beş otelden biri olan Antibes'deki Hotel Du Cap-Eden Roc, yeni keşfim oldu. 19'uncu yüzyıl oteli, 1870 yılında Figaro gazetesinin eski sahipleri tarafından açılmış. Dört kişilik bir öğle yemeğinde 500 Euro'yu gözden çıkarmalısınız. Akşam yemeği için de Monaco'daki Sass Cafe, görmeniz gereken bir diğer mekan. Şimdi ben buradan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çiftinin düğünü için St. Tropez'ye geçiyorum. Detayları yazacağım.
Fransız Rivierası'na uzanmadan önce düğün ceketimi almak için tasarımcı Hatice Gökçe'nin showroom'unu ziyaret ettim. Bir köşede hazır bekleyen birbirinden iddialı ceketler vardı, elimi atmamla bana "Dokunma, cıs" demesi bir oldu. Neden mi? Bunlar Tarkan'ınmış da ondan. Bir kısmını konserlerinde gördünüz ama belli ki bir kısmı da kışlık gardırobu için hazırlanmış. Gözüm kaldı bunlarda Haticeee!
17 yıldır bu sektörde kendisi; erkek couture'unde eşsiz tasarımlara imza atıyor Gökçe. Ona ceket master'ı diyebiliriz. "Hatice erkek modasında son durum ne?" diye sordum. "Klasik giyim kodları yıkılıyor. Erkeklerin yeniden keşfedildiği bir dönemdeyiz. Doğru bir ceketle kombinlediğiniz en spor pantolonla bile düğüne katılabilirsin" diye yanıtlayıp Tarkan'ın gardırobuna taş çıkartacak bir ceket veriyor bana. Şimdi ben bu ceketle düğüne!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA