Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Felakete yol açan telefon karıştırma olayı

Yakın bir kız arkadaşım Bali'ye tatile gitmek için uçağa atlıyor. Qatar Airways ile seyahat edecek. Uçakta her şey süt liman; servis, uçuş konforu 10 numara beş yıldız. Ancak öyle bir şey yaşanıyor ki, uçak acil iniş yapmak zorunda kalıyor. Bunun sebebi ise; kontrolden çıkan genç bir kadın. Söz konusu kadın, kocası uykuya daldığında akıllı telefonunu eline geçiriyor ve kocasının parmak izini okutarak telefonun kilidini açıyor. Sonra başlıyor tüm mesajları didik didik etmeye... İşte o anda eşinin başka kadınlarla mesajlaştığını fark ediyor. Çığlık çığlığa bağırmaya, ufaktan cinnet hali yaşamaya başlıyor. Uçakta verilen kalemle kocasının boynuna saldırıyor. Hatta yanlışlıkla başka bir yolcuyu da yaralıyor! Ardından uçak acil olarak Hindistan'a iniş yapıyor. Çifti uçaktan indirip polise teslim ediyorlar. Adam, kanlar içinde hastaneye kaldırılıyor.
Arkadaşım bu olayı bana Whatsapp'ta anlatırken, kıskançlık meselesinin dozuna dikkat çekti. Kadının elinde kesici bir alet olsa kocasına çok büyük zarar vermişti, o derece gözü dönmüş yani!
Magazin gündemimizde de telefon kurcalama meselesi var. Madem dolambaçlı işler çevirip katakullinin dibini görmeyi seviyorsunuz, o zaman akıllı olun ve arkanızda kanıt bırakmayın. Ya da telefonunuza kilit koyacak sırlarınız gizemleriniz olmasın. Eğer gizli işleri seviyorsanız, bilgilerinizi iCloud'da depolamayın. Aramalarınızı, mesajlarınızı, hatta fotoğraf arşivinizi bile silin.
Daha önce birçok kez karşılaştım; sevgili ya da eşleri bir kenara bıraktım, arkadaşlar bile bir dakikalık tuvalet arasında birbirlerinin telefonunu karıştırıyor. Eller ister istemez masanın üzerinde bırakılan telefona el gidiyor. Hadi ama kimse inkar etmesin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA