Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Meghan, istenmeyen gelinlere umut ışığı oldu

36 yaşındaki Amerikalı oyuncu Meghan Markle'ı 'Suits' dizisinden biliyoruz. Prens Harry ile Meghan, birkaç gün önce yaptıkları açıklamayla, 2018 baharında evleneceklerini duyurdu. Bir yıldan uzun süredir birlikte olan çift, nişan yüzüklerini de taktı. Meghan, daha önce Trevor Engelson ile evlenip boşanmış, yani bu ikinci evliliği olacak.
Prens Harry'den üç yaş büyük olan Meghan, kariyerine modellik yaparak başlamış, ardından oyunculuğa geçmiş.
Prensle ilişkilerinin ilk gününden bu yana eleştiri oklarına maruz kalan Markle'ın BBC've verdiği röportajda söylediği şu sözler dikkat çekici: "Daha önce Harry'yi tanımıyordum; hakkında fazla bilgim yoktu." Tabii biz bu sözleri yer miyiz, yemeyiz!
Meghan Markle olayı, şimdi birçok 'imkansız aşk'ın önünü açacak. İstenmeyen gelin olarak görülen ünlü kadınların şansı artacak. 'Senin ailen beni istemiyor mu? Bak koskoca prens kiminle evleniyor!' diyecekler. Vallahi ne deseler haklılar; yürüyün kızlar, önünüz açık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA