Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Aşkta muhteşem uyumu yakalayan çift

Siz bu satırları okurken, benim aklım Dubai'deki 27 derecelik havada kalmış olacak.
İstanbul'daki soğuktan hayıflanmaya devam edeceğim.
Dubai'de tasarımcı Bünyamin Aydın'ın başarısını kutladık. Kendisi ve markasıyla ilgili gelişmeleri, salı günkü köşemde yeni notlarımla birlikte okuyabilirsiniz.
Şimdi biraz gündeme dokunduralım; bakalım radarıma neler takılmış...
ŞAPKA ÇIKARILACAK İKİLİ : Günümüzde aşk, bir bütün olmaktan çok; zamanla körleşen, tükenen, yeniye göz dikilen, fast food tadında yaşanan bir duygu haline gelmedi mi? Tüketmeyi sever olduk bu saf duyguyu.
Birçoğunuzun aşka inancı bile kalmadı. Şıpsevdilik, özellikle dijital flörtlerle almış başını giderken, aşklarını muhteşem bir uyumla gözler önüne seren Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk'e şapka çıkarırım. Öyle ki; sokak stillerinde bile uyumu yakalayıp aynı giyinmişler.
Gardırobun önünde bu ceketleri üstlerine geçirirkenki cilveleşmelerini, şakalaşmalarını hayal edebiliyorum. Sosyal medyada da o kadar samimiler ki, bugün birçok ünlü çifti kıskandıracak cinsten. Ah ah günümüzde eller ve gözler ayrı yöne giderken; stilleri, fikirleri ve duruşları ile daha da çok birleşen ve aynı yöne giden çiftlere hayranım.
Hep böyle kalın gençler!
BİR BERBER İTİRA FI: Haftalık tıraşım için Nişantaşı'ndaki erkek berberime gidiyorum.
Saç-sakal tıraşı derken, başlıyoruz berber koltuğu muhabbetine...
"Nasıl gidiyor işler?" diye soruyorum, "Çok iyi. Türk müşteriler artık makinaları ile evde kendi tıraşlarını oluyor, haftalık müşterilerin ayağı kesildi.
Biz yeni piyasadan ekmek yiyoruz" diyor.
"Onlar da kim?" derken, içeri Ortadoğulu bir grup erkek giriyor. Berberim anlatmaya devam ediyor: "Yeni yeni eğitimlere başladık kendi içimizde.
Eskiden Avrupa/Amerika tıraşı yaparken şimdi Arap işi tıraş yapıyoruz, onlara has sakal ve saç kesiyoruz. Bu, bize bu yaştan sonra tekrar öğrenmeyi hatırlattı. Eğitimdeyiz adeta ama ne yapalım iş de, para da onlarda."
INSTAGRAM 'IN YENİLİĞİ HARİKA : Hepimiz paylaştığımız fotoğraflara yapılan yorumlardan şikayetçiyiz; özellikle fenomenler ve ünlüler bundan çok dertli. Neyse ki Instagram bu durumu fark etti ve yeni bir özellik getirdi.
Dilerseniz, fotoğraf altına sadece sizin takip ettiğiniz arkadaşlarınız ya da sadece takipçileriniz yorum yazabiliyor. Böylelikle feyk hesaplar hiçbir şekilde atağa geçemiyor. Ben öyle yaptım, rahatladım, tavsiye de ederim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA