Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Şehrin yeni profili: Sindirella erkekler

Son günlerde şehirli kadınların diline dolanan yeni bir erkek profili dikkat çekiyor: Sindirella erkekler. Bu erkekler, daha çok şehrin popüler mekanlarında karşınıza çıkıyor. Müthiş janti görünümlü, duruşları iddialı ama bir o kadar da centilmen tavırlara sahip oluyorlarmış. Gittikleri mekanda etraftaki kızların yediklerinin içtiklerinin hesaplarını ödeyip kısa bir sohbet ediyor, tabir-i caizse tadı damağında bırakıp oldukları mekanı çaktırmadan terk ediyorlarmış. Tıpkı masaldaki Sindirella gibi balkabağına dönüşmeden, gece yarısı olmadan ortadan kayboluyorlarmış.
Bizim kızlar, bu erkekleri şöyle anlatıyor: "Sosyal, çapkın erkek profili bugüne kadar ne yapardı? Yanaşır, süper tatlı ve çekici görünür, hesabı öder, numaranı alır, sonra seni de kolundan tutup evine götürmek ister. Ancak Sindirella erkekler bu bilinen profili yıkıp meydan okuyorlar."
Bunu duyduğumda yanımda olan bir erkek arkadaşım, "Zaman kaybı gibi görünse de iyi bir kafa çünkü kadın tarafının aklında daha çok kalırsın" dedi. Peki, kızlar bu konuda sizin fikriniz ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA