Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En sükseli ev partisini Oğulcan düzenledi

O gece hiçbir sene yapmadığımı yaptım. Telefonumu kapatıp geceyarısı olmadan, kutlamalar başlamadan uyudum.
Benim için şaşılacak, tarihi bir karardı. Sevdiğim yemeği sipariş edip 'Black Mirror'ın yayınlanan son sezonunun bölümlerini art arda izleyerek uyuyakaldım…

AKLIM NEREDE?
Uyandığımda 'Kim, nerede, ne yapmış?' diye sosyal medya kontrolü yaptığımda birçok insanın benim gibi olduğunu fark ettim. Fotoğraf kareleri en çok evlerde, arkadaş ortamlarında tombala oynanırken, yemek yerken, çoluklu çocuklu paylaşılmış. Mesela İzzet-Yasemin Özilhan çifti arkadaşları ve çocuklarıyla evdeymiş. Şeyma Subaşı da arkadaş ortamındaymış. En çok konuşulan ev partisi de, Oğulcan Engin'in yeni evinde düzenlediği olmuş.
Ama yılbaşı gecesi benim aklım Alaçatı'da kaldı. Ne de olsa artık yeni yıla karsız girmeye alıştık. Eh birkaç derece de sıcak olsa ne fark eder?
Yazlık yerde kışlık parti olur mu, olur! The Stay Hotel'deki o uzun paylaşımlı piknik masalarında yenilen yemeklerde, etnik kafası yaşatan Majnoon'un ve Dest'in after parti müziğinde kaldı aklım. Long weekend konseptli bu iki günlük yeni yıl partisi, en çok merak edilen oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA