Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

David’in sırrı mum ışığında bisiklet egzersizi

David Beckham, genç ve fit kalmasının sırlarını açıklamış.
Uzun yıllar spor yapması Beckham'ın fit kalması için büyük avantaj ama saydığı yöntemler arasında benim de işime gelenler var... İşte o maddeler:
1- Her gün duş alıyormuş. Ee ben de günde iki kere duş alıyorum. Bu şehir temposunda duş almamak ne demek? Zaten ter, en büyük sorunlarımızdan.
2- Cilt temizleyici ile günde yedi dakika cildine bakım yapıyormuş. Göz çevresi için güçlü nemlendiriciler kullanıyormuş. Ben de havyar kremlerimi eksik etmiyorum, yüzüme boca ediyorum. Arada yaptırdığım botokslar, PRP ve vitamin takviyelerini de unutmamalı.
3- Haftada iki kez mum ışığında bisiklet egzersizi yapıyormuş. Hiç denemedim ama spinning'in dingin versiyonu olsa gerek. Ben ful tempo müzikle egzersiz yapmayı tercih ediyorum. Hem en çok kaloriyi de böyle yakıyoruz.
4- Boks yapıyormuş. Kas direnci için stresi ve negatifliği atmak adına ideal çözüm. Ne yalan söyleyeyim; ben kış aylarında kaçıyorum bokstan. Sağlam bir hatırlatma yaptın bana David.
5- Son madde ise çok vurucu: Beckham, çocuklarıyla bol bol vakit geçiriyormuş... İşte huzur, işte zamanın en değerli bölümü. Henüz o aşamaya gelemedik, geciktik farkındayım. En çok bu maddeyi kıskandım David...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA