Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Dubai’de Türk kahvaltısı rüzgarı

Formula yarışlarına çeyrek kala, sosyal medya fenomeni kızlarının film starı tadında takıldığı, youtuberların birer Angeline Jolie olduğu, Kim Kardashian kafası yaşadığı şehir Dubai'den selam! Burada hava 34 derece; bu satırları yazarken klimanın altında serinlemeye çalışıyorum.
Peki burada neler oluyor, kimler, hangi mekanlar popüler?
Türk ünlüleri, yine en meşhur 'Heyt be Hollywood starları da kimmiş?' dedirtecek düzeyde ilgi çekiyorlar.
En merak edilen isim Can Yaman ve Elçin Sangu. Sokakta Türk olduğunuzu anlayanlar hemen bu ikiliyi soruyor.
Jumeirah grubuna bağlı olan Al Naseem otelinin içindeki mekanlar en popüler.
Philippe Starck'ın Katsuya'sı ve de Flamingo House, gündüz gidilecek mekanlar arasında en çok tercih edilen. Özellikle Flamingo House, tasarım dergilerinin gözdesi bloggerlerın ilk adresi. Aman önceden rezervasyonunuzu yaptırın.
Atasay Kamer'in sahibi olduğu The Galliard ve Huqqa, yine bir Türk yatırımı olarak dikkatleri çekiyor. Fonda Türkçe müzikler ve deneysel Türk mutfağı oldukça başarılı. Özellikle kadınbudu bun, tantuni taco ve trüflü mantı benim favorilerim.
Bir de nargile işi burada hayli ilginç.
Çoban salata hazırlar gibi nargileniz hazırlanıyor. Lübnan usulü nane, limon ve biberiye önünüzde ince kıyım hale getirilip nargilenizin içine konuyor ve onu içiyorsunuz. Playa Nomade burada da Meksika Tulum kafası yaşamak için tam bir etnik beach club. Rixos the Palm içinde yer alan plajda bol bol insta kareler çekebilirsiniz.
Kraliçe Elizabeth'in teknesi Dubai'de Port Rashid'de demirledi ve içinde Hatch isimli bir gece kulübü de var.

SALI, KIZLAR GECESI!
Önümüzdeki ay açılacak Mykonos'un en eğlencelisi, adayı parti adası haline getiren Nammos, Dubai'de açılıyor. Türk evsahipliği istiyorsanız Shangri La ekibi emrinize amade. Otelin genel müdüründen pazarlama direktörüne kadar Türk ağırlıklı bir çalışma ekibi var. Otelin içinde yer alan Shang Palace, zaten İstanbul'dan size tanıdık, ördeği de şahane. Otel ise birçok mekana beş dakika mesafede.
Şehirde Uber ve Careem uygulaması kullananların işi çok kolay. Unutmadan; şehrin bir diğer ilgi çekeni ise metrolar.
Taksiye para vermek istemeyenler metroların VIP kısmını kullanabilir.
Ayrıca kadınlara özel pembe metrolarda mevcut.
Şu sıralar popüler mekanların mönüsünde Türk kahvaltısı parlayan yıldız.
L'Eto'nun Türk kahvaltısı da en iddialısı.
Dubai'ye geldiniz de olmazsa olmazınız La Mer'de ve City Walk'ds turlamak, Dubai Garden Glow'da bol bol foroğraf çekmek, Bvlgari'nin oteline uğramak. Akşam saatlerinde DIFC'de Zuma, Mina ve Gaia'ya uğrayın ve şehrin popüler isimleri ile boy gösterin. Ve salı gecesi kızların tüm içecekleri bedava, hadi eğlenmeye oraya!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA