Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Survivor Ünlüler-Gazeteciler

Yine bir Survivor macerasına yelken açtık. Yarışmalar, gözyaşları, kavgalar, adadaki fantastik börtü böcek sesleri; iki aylık muhabbet konusu çıktı. Yalnız ünlüler, Survivor ruhu açısından biraz 'tırt' geldi bana. Gönüllüler de maşallah ünlülerden daha kaprisli; yakında o tarafta büyük arıza çıkar.
Bu seferki yarışmanın bir önceki kadar sükse yapmayacağı aşikâr. Çünkü biz izleyici olarak ünlü-gönüllü çekişmesinin tüm şifrelerini çözdük.

YENİ HEYECAN GEREK
Kim nerede ağlar, ünlüler arasında liderlik mücadelesi ne zaman başlar, diğer tarafın arıza karakteri nasıl ön plana çıkar... Bütün bunların cevabını, biz de en az Acun'un kendisi kadar biliyoruz artık.
O yüzden benim kendisine bir teklifim var.
Bir dahaki sefere, işleri gereği sürekli karşı karşıya gelen iki grubu, gazetecilerle, ünlüleri götürsün adaya; kim daha cevvalmiş hep beraber görelim.
Biz gazeteciler yeri geldiğinde çok sert eleştiririz ünlüleri. Kendi hiciv sanatı ve kaleminin keskinliğini anlayabilecek yüceliğe erişememiş gazetecileri 'aptallıkla' suçlayan Hülya Avşar'ı tenzih ederek söylüyorum; gazeteci ve ünlü dünyası arasında her zaman tatlı bir atışma olur.
Hele bir de bu iki grubu, yoklukla imtihan edildikleribir adaya koyduğumuzu düşünsenize...
Survivor Ünlüler-Gazeteciler... Adı bile heyecan verici...
Gazeteci milleti konforuna düşkün olur ama herhalde aramızdan 10 tane cengaver çıkarırız değil mi?
Hem 'Öyle köşelerden atmak kolay' diyenlere de verecek bir cevabımız olur.
Ne dersiniz?
Kabul edenler parmak kaldırsın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA