Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Şöhret onu da bozdu

Soldaki adamın adı Bruce Jenner. 1976 olimpiyatlarında dekatlon dalında altın madayla kazanmış, döneminin en ünlü sporcularından biri.
Hatta o yıla kadar Sovyet hakimiyetinde olan atletizm pistlerinde Amerikan üstünlüğünü başlatanlardan biri. Olimpiyat şampiyonu olduktan sonra, ülkesinde birçok reklam filminde ve kliplerde rol aldı.
Onun şöhretinden yararlanmak isteyen menajerler bir NBA takımına seçilmesini bile sağladı.
Üstelik Jenner, liseden bu yana hiç basketbol oynamamıştı.

PORSELEN ADAM OLDU
Sağdaki adamın adı da Bruce Jenner.
Gösterişli spor kariyerini erken noktalayıp televizyon dünyasına adım attı. Çeşitli polisiye dizilerde rol aldı. O dönemin en ünlü avukatlarından Robert Kardashian'ın eski eşi ve sonradan dünya çapında şöhrete kavuşacak Kourtney, Kim ve Khloe Kardashian'ın annesi Kris Kardashian ile evlendi.
Bu evlilikle beraber zaten uzak olmadığı jet-set yaşamına hızlı bir giriş yaptı.
Sporcu bir geçmişi ve düzgün bir fiziği vardı ama bunu yeterli görmedi. Eskiden atletizm pistine giden adam artık estetik cerrahlardan çıkmaz oldu. Botokslar, gerdirmeler, dişler derken en sonunda sağdaki resimdeki porselen adama dönüştü.
Bruce Jenner, yedi sezondur yayımlanan 'Keeping up with the Kardashians'ın da önemli karakterlerinden biri.
Bizde üzüm üzüme baka baka kararır diye bilinir. Kızlar üvey babalarına bakıp, sporun peşinde koşacaklarına; baba, kızlara bakıp kozmetiğin esiri olmuş.
Elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; hangi Bruce Jenner daha kabul edilebilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA