Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Beyaz Türk tenisi

PTT Genel Müdürü Osman Tural, hafta sonu yapılan seçimlerde tenis federasyonu başkanı oldu. Osman Tural bundan önceki yönetimlerde görev almış, WTA Championships dahil birçok organizasyonun ülkeye kazandırılmasının önemli mimarlarından biri. Ayrıca dümeninde oturduğu PTT, tenise yıllardır çok fazla destek oluyor.

BU FAŞİST KAFA...
Ama bu seçim, birtakım beyaz Türkler'i rahatsız etmişe benziyor. Osman Tural, hayallerinde canlandırdıkları federasyon başkanına uymuyor demek ki!
Neymiş efendim, tenisin başına nasıl geçermiş? Bugüne kadar ne yapmış da bu görevi hak etmiş? Kadın tenisçilerin elini sıkmış mı?
Osman Tural'ın aday olacağı aylar önce açıklanmıştı. Hatta o zamanki başkan Ayda Uluç da buna destek vererek onun yönetim kurulunda yer alacağını söylemişti.
Şimdi sormak isterim; bir aday 173 delegenin 153'ünün oyunu alıyorsa, üstelik eski başkan ve yönetim onun liderliğinde çalışmaya devam etme kararı veriyorsa, bu bile kendisinin tenis açısından önemli biri olduğunu göstermez mi?
Hadi diyelim bugüne kadarki hizmetlerini bilmiyorsunuz; hiç oturup düşünmüyor musunuz ki duruşuyla, kıyafetiyle eleştirmeye kalkıyor, sosyal medyayı linç mekanı haline getiriyorsunuz. Bu faşist kafa size ne kazandıracak?
Yoksa golf federasyonu başkanımız gibi James Bond görünümlü olsun ama önüne gelene kafa mı atsın?
Bu prototip midir size göre makbul olan?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA