Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Size müsaade olsun

Her maç öncesi kendi tribününe hoş görünmek için anlamsız açıklamalar yapan yöneticiler... Biriniz ortaya bir laf atıyorsunuz, karşı taraftan "Acımadı kiiiiii!" tepkisi geliyor. Üç maymunu oynamayın; futbolun nimetlerinden faydalanıyorsanız, sorumluluğu da alacaksınız. Bu durum en çok sizin eseriniz.
Kendi tribününün kahramanı olmayı; rakip futbolcuya efelenmek zanneden oyuncular... Buralar eskiden böyle değilmiş. Bu işleri kimden öğrendiniz bilmiyoruz; ama Lefter'den, Metin'den, Baba Hakkı'dan öğrenmediğiniz kesin.
Elinde maç görüntüsü olmayınca üç saatlik yayını "O ne dedi!", "Bu ne dedi!" yalanlarıyla doldurmaya çalışıp milleti gaza getiren televizyon yorumcuları... İyi reyting alıyorsunuz tamam ama astarı yüzünden pahalıya mal oluyor, görüyorsunuz.
Tribünde akan kanda hepinizin, hepimizin payı var. Hiç boşuna kafanızı başka yöne çevirmeyin. Kafalar illa bir yöne oynatılacaksa; hep beraber öne doğru eğelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA