Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Turşusunu da kurun

Tiyatrocu Zafer Ergin'in eşi ve sevgilisi birbirine giredursun, olayın baş kahramanı fıkradaki, horoz misali 'Ben sever geçerim, gerisi beni ilgilendirmez' tavrı içinde... Yanıbaşında iki kadın birbirini yolma aşamasına gelmiş ama Ergin, 'Yiyin birbirinizi, ben karışmam' diyor. Ama yani bu kadınlara da gerçekten inanmak zor. Memlekette adam kalmadı çünkü. Ahtapot gibi yapışmışlar, biri sağdan biri soldan çekiştiriyor. Ergin'e de bu durumda 'paylaşılamayan dayanılmaz erkek' muamelesinin tadını çıkarmak kalıyor. Malum bu aralar eşi Binnaz Ergin ve sevgilisi Neslihan Yavuzcan, medya üzerinden birbirlerine demediklerini bırakmıyorlar.

SAKIN BIRAKMA BACIM!
Binnaz "Bu kadın kocama sülük gibi yapıştı kaldı, bir türlü bırakmıyor. Ama ben de onun için kocamı bırakmayacağım" diyor mesela. Aman ha bırakma bacım. Sıkı sıkı tut. Sen de Neslihan... Bu dünyadaki son erkek şansın o çünkü! Sen de yapış iyice... Çekin halatları hop hop hop! Hatta ikiniz bir olun, adamın turşusunu da kurun. Tazeliği, güzelliği bozulmasın, ikinizi de uzun zaman idare etsin! Ha bu arada mikrofon kendisine uzatıldığında filmin esas adamı ne diyor peki: "Bu yaşananlar tamamen benim dışımda. Beni ilgilendirmiyor. Bu yüzden polemiğe girmem." !!!!!! Nasıl dışındasın ustacım ya?! İçinde ne demek, bizzat yemeğin ana malzemesi sensin. Gerçi kim bilir, her işte vardır bir hayır, bu cevap o iki kadını belki kendine getirir. Komediye dönen savaşlarını bitirirler belki. Aman neyse büyük konuşmayalım da, yine de çok pespaye işler bunlar... Allah can sağlığı versin, rezillik gelip geçici diyeceğim ama yok, bu üçlü gösteri ne desek, toparlanmayacak gibi duruyor. Akıl, fikir dileyip geçelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA