Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

24 Aralık'ta Bülbül Dağı'nda

Bakınız 24 Aralık gecesi yaklaşıyor. Ben o gece yine Efes'teki Bülbül Dağı'na çıkacağım. Sonradan yok "Ben bilmiyordum, yok "Bize niye haber vermedin" demeyin. Şimdiden hatırlatıyorum işte. Peki o gece ne işim var orada? Noel'e değil ama Meryem Ana'nın kutsallığına inanıyorum ben. İslam dinine mensupsan, Kuran'da Meryem suresini biliyorsan, buna inanacaksın zaten. Saat gece yarısını vurduğunda ayin başlar orada. Dışarıda ateşler yakılır, içeride o küçücük kilisede her dinden insan dua eder, mumlar yakılır, dilekler dilenir.

"İSTE Kİ VEREYİM"
Çok büyüleyici bir ortamdır. Kışın ortasında, uğuldayan rüzgarın ve ulu kızıl çamların altındasınızdır ama dini ne olursa olsun onca insanın duaları ve iyi niyetleri ortamı sıcacık kucaklar. Ben bugüne kadar Meryem Ana'ya çıkıp Allah'tan ne istediysem, uçuk kaçık bile olsa ne dilediysem, mucizevi bir şekilde o dualarım gerçek oldu. Bu yüzden bu 24 Aralık gecesi de hiç üşenmeyip koşa koşa gideceğim Bülbül'e... Hem Allah kuluna ne dermiş; "İste ki vereyim." Ben de 'istemeye' gidiyorum işte, hem kendim hem de sizin için hayırlar dilemeye...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA