Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Ne yaparsan kendin için yap

"Aynı suda iki kez yıkanılmaz" diye boşuna dememişler.
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör çifti; hatırlarsanız bundan yıllar önce de Ebru Şallı yüzünden ayrılmışlardı. Şimdi de ikinci kez boşanmışlar.

ACIKLI BİR DURUM
Bir zamanlar Alkan-Şallı dedikoduları ayyuka çıkınca; Canan Hanım gurur sahibi her kadının yapacağını yapmış ve kocasından ayrılmıştı.
Ama sonra tam tersi bir tablo çizip biraz da âleme kendini güldürmüştü.
Hamdi Alkan'la ikinci kez evlenmiş, üstelik 'Madem beni mankenlerle aldatıyorsun, al işte ben de manken gibi olabilirim' gibi gereksiz bir çabaya girmiş ve bu uğurda bıçak altına yatmaktan bile çekinmemişti.
Hatta bir defilede özel olarak podyuma bile çıkmıştı sanırım.
Birden bire o Canan gitmiş, yerine başka bir Canan gelmişti.
Tüm bunları sadece kendisi için yapmış olsaydı, "Ne güzel işte, kendine bakıyor kadın" derdik.
Ama tüm bunları kocasına yaranmak adına yapınca, 'Mankenlere bakmasın, bana baksın' düşüncesiyle metamorfoza uğrayınca, biraz acıklı bir durum oluşmuştu doğrusu.
Neyse zorlama dikiş de tutmadı zaten. Şimdi çift, ikinci kez boşanmış.

O ADAMLAR YARIN YOK
Umarım Canan Hanım bundan sonra kendi bedeni ve kendi hayatı üzerinde ne değişiklik yaparsa, sadece ve sadece kendisi için yapar. Çünkü o uğruna bıçak altına yatılıp binbir fedakarlık yapılıp yaranılmaya çalışılan adamlar; bugün varsa, yarın yoklar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA