Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Pavyon hesabı

Meğer Çeşme'de hâlâ Serdar Ortaç sahne alıyormuş. Ne benim ne de arkadaşlarımın bu tip eğlence anlayışıyla hiç alakamız yok, o yüzden bilmiyordum. Bana bu hayatta yapılacak en büyük zulümlerden biri, bir sandalyeye bağlayıp ardı ardına Ortaç şarkıları dinletmek olabilir zaten. O kadar tahammülüm yok kendisine.

HAZ ETMİYORUM
Dinleyen dinlesin, seven sevsin ama ben haz etmiyorum; yapacak bir şey yok. Ama tabii bu, adamın başarısını görmezden gelmemi de gerektirmiyor. Bakın; yazının başında 'hâlâ' dedim çünkü yıllar önce de Çeşme'de Serdar Ortaç sahne alır ve deli gibi iş yapardı, hâlâ da öyleymiş işte. Helal olsun, ne diyeyim. Benim içinse bu eğlence anlayışı; yani bir bara gidip, bistro açtırıp, saatlerce Türkçe şarkı dinleyip kıvırtmak taaa 90'ların başında kaldı. Küçükken pek severdik böyle yerlere gitmeyi. Şimdi de Türkçe müzik dinlemeyi seviyorum ama akşam dışarı eğlenmeye çıktığımda değil. Neyse konu da zaten bu değil. Türkçe canlı müzik yapıp bistro açan yerlerin neden pavyon hesabına girdiklerini soracağım ben. Baksanıza Ece Erken ve annesine Serdar Ortaç'ı dinlemeye gittiklerinde iki kokteyl içtiler diye 1750 lira hesap gelmiş. Erken itiraz edince hesap 1000 liraya düşmüş! Bunun içinde Ortaç'ı dinleme ve bistro açma parası var ya, ondan bu kadar yükseliyor hesap. Pardon ama bu işletme ve eğlence anlayışı artık size de çok 'apaçi' gelmiyor mu yahu? Parayla rezil olmak değil mi bu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA