Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Kadın kaprisi diye bir şey var

Ağzından kadınlarla ilgili her olumsuz cümle çıkanın üstüne düşünmeden atlamasak diyorum! TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e mesela...
Tabii eğer doğruysa, Hadise hakkındaki şu cümlelerine ben kızamadım doğrusu: "2009'daki Eurovision temsilcimiz Hadise, kaprisleriyle bizi çok bunalttı. Giydiği kıyafetin rengini bile bize söylemedi. Sahne dekoru da kırmızı olunca, çekim ekibiyle sorun yaşadık.
Ayrıca odasından hiç çıkmadı.
2009'dan beri bu yüzden kadın solist istemedim!"

KAPRİSSİZ KADIN OLMAZ
Hangi kadın mesela, "Ben hayatımda kapris nedir bilmem" diyebilir ki?
Ben demem...
Desem bu zamana kadar benimle yaşayan insanlar, ağızlarını bırakıp sözlerime burunlarıyla gülerler.
Ayrıca kapris yapmaktan utanmam da! Genlerimde, kimyamda, özümde ve hücrelerimde var bu özellik. Ne yapabilirim?
Ayrıca abartılmadığı sürece; bir kadına kaprisin, bir parça şımarmanın ve azıcık naza çekmenin de yakıştığını düşünürüm.
Ama işte ilaçla zehri, doz ayırır malum.
O ayarı iyi tutturmak, karşı tarafı canından bezdirmemek gerek.
Evet, kadın dediğin kapris yapmayı sever.
Hele yanında kendisine "Dur bir otur, kendine gel" diyen yoksa, hatta tam tersi alttan alttan gazı da veren varsa, artık coşar gider.
Bunu neden söylüyorum çünkü ünlülerin etrafı, "Sakın mütevazı olma, sen sanatçısın, sen şöhretler şöhretisin, sen şöylesin, böyle önemlisin, şunu da iste, bunu da iste, hatta yetmez memleketin tapusunu da iste!" diyen ve egosunu patlama noktasına getiren insanlarla doludur.

HERKESE MAL ETMEK...
Eğer o dönemde Şahin'in dediği gibi; Hadise, son ana kadar elbisesinin rengini bile saklayacak kadar kendini TRT yöneticilerine kapattıysa, tabii ki bunun adı kapristir.
Sadece bunu tüm kadın sanatçılara mal etmemek, "Sizi seçersek, siz de böyle sorunlar çıkarırsınız" diyerek ön yargılı olmamak lazım o başka.
Ama kadınlarla çalışmak her zaman zordur.
Bunu da kabul edelim hani!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA