Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Alın, bu memeleri buradan alın!

Kadın düşmanlığı konusunda bir panel düzenlenmiş olsaydı, bu sözleri anlayabilirdik. "Adam kadınlardan nefret ediyor, bu yüzden de kadın bedenini aşağılıyor" der, "O da onun fikri, bizi ilgilendirmez" deyip saygı bile gösterirdik.
Ama bu sözleri sarf eden bir doktor; meme kanserine yakalanmış bir kadının; bedenini ve de memelerini emanet edeceği bir operatör doktor.
İsmi lazım değil, reklamını yapmayalım şimdi burada.
Ama 'Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar' konulu panelde konuşan o doktor, bakın neler diyor:

İKİSİNİ BİRDEN KAZITALIM
Dünyada niye meme kanseri konuşuluyor da pankreas kanseri konuşulmuyor? Çünkü bu hem kolay tespit edilebilen bir hastalık, hem de yaygın. (Doktorumuz burada neredeyse 'tedaviye bile gerek yok' diyecek de diyemiyor. En ufak bir kitle tespitinde, iki memeyi de kazıyalım, olsun bitsin!)
Erken tespit edilmesi durumunda; aileye ve topluma büyük katkı sağlanıyor, devlete ekonomik olarak büyük katkısı oluyor. Hem de işe yaramayan bir organ yüzünden, ölümün önüne geçiyorsunuz. (Devlet meme kanseri olanların tedavisini üstlenmesin. Zaten gereksiz bir organ. Kız çocukları doğar doğmaz alalım gitsin, devletçiğimiz zarar görmesin.)

TABİİ ŞEYTANIZ BİZ!
Ne estetik cerrahların baktığı gibi estetik bir organdır, ne de kadınlarımızın çoğunun baktığı gibi cinsel organdır. Sadece süt vermek için yaratılmış bir bezdir. (Estetik cerrahlar, meme protezlerinden haksız kazanç sağlıyor. Biz kadınlar da meme üzerinden cinselliğimizi kullanan şeytanlar olduğumuz için estetik cerrahlara çanak tutuyoruz.)
Sosyal açıdan baktığınızda; meme çok acayip işlere yarayan, reklam aracıdır, karşı tarafı çağırmak için. Asıl hedef üremek olduğu için karşı cinsi kandırmak içindir.
Mesela düşünün; memeler dört köşe olsaydı, erkeklerin yarısını kandıramazdınız. Siz zannetmeyin işi sadece memeyle götürüyorsunuz, o bir reklam. (Allah da biz kadınların cezasını versin zaten! İşimiz gücümüz tarantulalık!
Çiftleşmeye çağırmak için önce memelerimizi açıyoruz, sonra da halvet gerçekleştikten sonra erkekleri yiyoruz.)

KUZENİMİ KAYBETTİM
Ben bu doktorun küçümsediği, "Tedavisi çok basit" dediği meme kanserine, gencecik bir kuzenimi kurban verdim.
Onun yaşadığı tedavi sürecini, özellikle memesi alındıktan sonra hissettiklerini bizzat biliyorum.
Hastane dönüşü evde üzerini değiştirmesine yardımcı olurken "Öncel bak, bana ne yaptılar!" deyip bedenindeki o boşluğu gösterirkenki yüzünün ifadesini ve sesini de hiç unutmuyorum. "Olsun be Selma'cığım, hele şu tedavin tamamen bitsin, sana daha güzelini yaptıracağız, söz" dediğimi de.
O sözü tutacak zamanımız olmadı ne yazık ki...
Bu doktora göre; kuzenim o sırada giden memesi için "Tüh artık erkekleri istediğim gibi kandıramayacağım" diye düşünüyordu demek ki.
Ben sana ne diyeyim ki doktor?
Önce sana doktor demeye utanmakla işe başlayayım en iyisi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA