Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Çeşme başı kavgasına döndü

İnsan bir çok şey için kavga eder bu hayatta da, özellikle bir yaştan sonra 'elin adamı için elin diline düşmek' biraz ayıp geliyor bana.
Hah aferin Öncel, hâlâ büyük lokma yiyip büyük laf konuşmaman gerektiğini öğrenemedin değil mi?
İnsanları her ne olursa olsun 'ayıplamak' sana mı düştü?
Üstelik sen bilmez misin ki bu zamana kadar kimi ne için ayıpladıysan sonra gidip o ayıbın en âlâsını sen kendin yaptın!
O zaman hemen sözümü geri alıyorum.
Tamam bir erkek için birbirine giren kadınları ayıplamıyorum ama anlamakta zorlanıyorum diyelim.

VALLAHİ YAKIŞMADI...
Bu yüzden Mirgün Cabas her ne kadar şahane bir adam olsa da, (biraderimin biraderi olur kendisi, gerçekten severim) uğruna hele de öyle Twitter üzerinden falan laf sokuşturmalı kavgalar yapılması bana çok acayip geliyor.
Ve kavgada ilk önce susması gereken tarafın Tuba Ünsal olduğunu düşünüyorum.
Tamam ablacığım kaptın cillop gibi adamı, daha ne istiyorsun geride kalandan?
Nispetler, mutluluk tablonuzu gözüne gözüne sokmalar ilkokul sıralarında kalmadı mı yahu?
Bu arada diğer tarafın, yani Mirgün'ün bir evliliği değil ama olağanüstü güzellikte (bin kere maşallah) bir kız evladı paylaştığı Evrim Sümer'in neden son zamanlarda delirdiğini de az çok çözebiliyorum.
Ben olsam, ben de sinirlenirdim.
Geçen haftalarda bir magazin programında şöyle bir görüntü vardı çünkü:
Mirgün, Evrim Sümer'den olan dünya güzeli kızı Leyla'yı parkta dolaştırmaya çıkmış, magazinci arkadaşlar da sağ olsunlar işkembe-i kübradan bir haberle bu görüntüleri "Cabas, sevgilisi Tuba'nın kızını gezdirmeye çıkardı, sevgilisinin kızıyla yakından ilgileniyor" diye verdiler.
Yani haberde evlatlar ve anaları fena halde karışmıştı.
Evrim Sümer de bu görüntüler üzerine sanırım çok rahatsız oldu. "O çocuk benim çocuğum ve magazine böyle malzeme olmak için daha çok küçük' diyerek isyan etti.
Buraya kadar tamam anlayabiliriz hatta hak da verebiliriz ama ardından Tuba için söylediği "30 yaşına gelmiş iki koca eskitmiş bilmem kaç sevgili yapmış kadın" lafları da köy meydanındaki su bekleme sırasında kaldı. Neyse işte sonra olaylar çığrından çıktı, herkes birbirini zehir zemberek sözlerle vurmaya kalktı.
Koskoca kadınlarsınız hemşire!
Ayrıca bu dünyada adam mı kalmadı?
Böyle uluorta saç baş yolmalar vallahi de hiç yakışmadı.
Ya da amaaan kapışın gitsin.
Hepimiz insanız; bazen kaçabilir ayarımız!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA