Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu yaz mavi ve ekrunun büyüsüne kapılın

Yaza girmemize günler kala sizi, iki fresh rengin; mavi ve ekrunun büyüsüne kaptırmaya, yeni sezona dair indirimli önerilerimden yararlanmaya davet ediyorum...
Romantik ve salaş havasıyla şıklığı yakalayabileceğiniz, gün içinde, hatta akşam herhangi bir davette kullanabileceğiniz elbiseler hayat kurtarıcıdır. Zamansız renk trendleri arasında yer alan ekru ve romantik parçalar birçok markada var. Ancak tercihler indirimli olandan yanaysa; işte size kaçırılmaması gereken bir parça. Dört farklı renk seçeneği bulunan Home Store marka elbisenin en çok ekru rengini sevdim. 239 liradan 71 liraya düşmüş. Almazsam olmaz!
Tıpkı 80'li yıllarda olduğu gibi, espadril ayakkabılar uzun süre daha trendler arasında kalacak gibi görünüyor. Hem rahat, hem şık espadrillere bu sezon da yatırım yapabilir, trend out listesine dahil olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Daha birçok renk kombinasyonu bulunan bu espadrilin en çok mavi ve pudra renkli olanını sevdim. Nine West espadrilin fiyatı 459 liradan 299 liraya düşmüş.
Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi, büyük çanta trendi bu sezon tamamen bitti. Omuz çanlarında da küçük tercihimiz oluyor, kare ya da yuvarlak formlu olanlardan mutlaka bir adet satın alıyoruz. Kendimizi daha bağımsız ve rahat hissettiren küçük çanta modellerinden edinmek bir tarafa, modanın tekerrürden ibaret olduğunu hatırlatıyor, bavul çantalarınızı doğru muhafaza etmenizi öneriyorum. Birden fazla rengi bulunan çantanın en çok buz mavisi olanını sevdim. Desa marka çanta, 649 liradan 486 liraya düşmüş.
Yuvarlak formlu gözlükler hakimiyetini sürdürüyor. Hâlâ edinmediyseniz, gözlük trendlerinin sık sık değişmediğini göz önünde bulundurup bu trendi kaçırmamanızı öneririm. Ekru ve kemik tonları yaz için oldukça uygunken, trendler dahilinde olduğunu da hatırlatırım. Balmain gözlük, 665 lira.

TREND OUT
Uzun süredir trendler arasındaki yerini kaptırmayan kısa şortlar bu sezon bermudalar karşısında yenik düştü. Yani süper miniler gidiyor, midi boy şortlar geliyor.
Unutmadan, flashtatoo olayı bitti. O trend kısacık bir dönem içindi.

TREND IN
Nine West espadril
Desa çanta
Home Store elbise

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA