Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Modanın şık askerleri

Her dönem hemen her markada rastlayabileceğiniz militer (askeri) tasarımlar, benim gibi birçok kadının çok sevdiği bir stil. Ayrıca zamansız trendler arasında da ilk sıralarda.
Militer stilde dikkat etmeniz gereken şey; ordu mensubu gibi görünmemek! Trendleri baştan ayağa değil de parça bazında üzerinizde taşımak isabetli olacaktır. Mesela militer şapkanızı, topuklu asker botlarınızla tamamlayarak dişiliğinizden ödün vermemiş olursunuz.
Mini eteğinizle kombine ettiğiniz salaş militer gömleğinizle ise hem gündüz, hem de gece için uygun bir kombinasyon elde edebilirsiniz.
Tercihinizi bu stilin ana renkleri olan haki, nefti yeşil ve bejden yana kullanırken, feminen ve maskülen parçaları harmanlamaya dikkat etmelisiniz.

SPOR VE ŞIK TULUM
Hem spor, hem şık, hem de trendy görünmek istiyorsanız, militer bir tulum en uygun seçeneğiniz olacak. Bir de tüyo: Kemeri, yüksek bel hizasına göre ayarlanmış tulumlarla, olduğunuzdan ince ve uzun görüneceksiniz. Kesinlikle deneyin!

HAYAT KURTARAN CEKET
İster gündüz, ister gece; şıklığı yakalamanın en kestirme yolu ceketlerden geçiyor. Bir jean, bir tişörtle kızlar buluşmasına gidebilir, ardından yanınıza aldığınız militer ceketinizi üzerinize geçirip akşam katılacağınız davetin spor şık kadını olabilirsiniz. Sezonun militer ceketlerine mutlaka göz atın.

MİNİ ÇANTALAR
Bir stilin en önemli tamamlayıcısı çantalardır; hatta bence ayakkabıdan önce gelir. Son birkaç sezondur trendler arasında olan mini çantaları militer çizgideki modellerden seçerseniz, trendi yakaladınız demektir. Siyah ve kahve tonlar kadar kullanışlı militer tondaki çantanızla stilinize yalnızca bu sezon değil, uzun vadede akıllıca yatırım yapmış olursunuz.

ABARTIN!
Klasik şapka modellerini unutun ve bu sezon şapka konusunu abartın!
Şapkalara daha geniş bir pencereden bakarsanız, militer tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz.
Örneğin iki farklı stili aynı konseptte kullanırsanız, eğlenceli bir görünüm yakalayabilirsiniz.

YEŞİL BAKIN!
Militer tonlardaki gözlüklerin her zaman moda olduğunu unutmayın ve stilinizi ortaya koyun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA