Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sonbaharda sahip olmanız gereken beş trendy ayakkabı

Hızlı adımlarla sonbahara girdiğimiz şu günlerde ne giyeceğimiz ve ne giymeyeceğimiz konusunda kararsızız. Yazdan kalma sandaletlerimizi üzülerek dolabımızın üst raflarına kaldırırken, yeni sezon tasarımları denemek konusunda bile ön yargılıyız.
Haklıyız da! Yaz bitmesin istiyoruz, deniz ve kuma doymak bilmiyor, yaz eğlencelerinden yoksun kalma fikrine alışamıyoruz.
Ancak bu düşüncelerle zamanı kaçırmak yerine, bronz teninizden bir an önce kurtulmanızı, kendinizi sonbaharın romantik havasına kaptırmanızı öneriyorum.
Aktivitelerin stil sahibi kadını olmak istiyorsanız; aşağıdaki beş trendy ayakkabı modelinden en azından birine ayakkabı dolabınızda yer açın derim...

KALIN TOPUKLAR
Kalın topuklar birkaç sezondur trendler arasındaydı. Ancak bu sezon, burun platformu olmadan trend listelerindeki yerini aldı. Topuk yüksekliğine kendinizin karar vereceği trend; topuk kalınlığıyla alakalı. Yani bu yıl sonbahara, kalın topuklarınızla, sağlam adımlar eşliğinde giriyorsunuz. Pump modellerde kalın topuklar çok hoş duruyor!

ASKER BOTLARI

Bağcıklı asker botları dönem dönem hayatımıza girip çıkıyor. Ve bu sonbahar yine hayatımızdalar. Yalnız bu sefer, bildiğimiz kaba formundan uzakta; daha zarif biçimiyle. Militer stili sevenler, asker botlarıyla çok mutlu olacaklar. Metalik renkler ise, tüm ayakkabılarda geçerli olmak üzere moda. Bence bağcıklı bot ve metalik tonlar birleştiğinde, hem spor, hem de çok şık bir duruş sergilersiniz. Unutmadan; trend metalikten yana, rugan materyallerle karıştırmayalım lütfen!

LÜKS DOKUNUŞ
Yaz sezonu, çantalarda rastladığımız kürkler, bu sezon ayakkabılarda da kendini gösteriyor. Lüksün kürkle baş gösterdiği tasarımlar revaçtayken, sneaker modeller hayatımızdan çıkmakta direniyor. Sneaker'ların kürkle birleştiği tasarımlara ba-yıl-dım!

SAĞLIKLI DÜZLER
Babetler artık bitiyor derken, yeni koleksiyonlarda mutlaka birkaç modele rastlıyoruz. Doktorların uyardığı üzere tamamen düz tabanlı babetler yerine, hem sezonun trendleri arasında, hem de daha sağlıklı olan küçük ve kalın topuklu babet modellerine yatırım yapmak akıllıca olacaktır. Ayrıca leoferler de yine bu sonbahar edinmeniz gereken beş ayakkabı modelinin arasında.

SPORA GİDER GİBİ
Spor ayakkabılar trendler dahilinde olmasaydı bile, yine de sokaklar onları giyen kadınlarla dolacaktı. Spor ayakkabı yalnız sporda değil, alışverişte, seyahatlerde, hatta günün her saati tercih ediliyor. Ee tabii bir de trendler şık kıyafetlerinizin altına spor ayakkabı giymeniz gerektiğini işaret ediyorsa, en sevilen trend rahatlığımız oluyor!

trend IN

Jimmy Choo 2 bin 795 lira

Nine West 139 lira

Gianvito Rossi 3 bin 220 lira

Beymen Blender, 745 lira

trend OUT

İnce topuklar

Ruganlar

Dümdüz babetler

İnce tabanlı spor ayakkabılar

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA