Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze taze

Hermes ve Apple'ı hiç aynı cümle içinde düşünmüş müydünüz? Artık sadece düşünmekle kalmayıp kolunuzda da görebileceksiniz! Apple, Hermes'le birlikte özel bir Apple Watch serisi hazırladı. Hermes'in imzasını taşıyan özel serinin üç modeli var; tek kayışlı, çift kayışlı ve kelepçe. Bununla birlikte yine Hermes ile özdeşleşmiş olan dört renk kullanılmış; bej, petrol mavisi, füme ve kırmızı. Saatlerin fiyatı 1.100-1.500 Euro arasında. Saatler, 5 Ekim itibariyle belirlenen Apple Store ve Hermes mağazalarında satışa çıkarılacak.
Humer Kozmetik, MissDior ve Lanvin parfümlerinin yaratıcısı Paul Vacher'in markası Le Galion'u Türkiye'ye getiriyor. Merak edenlere; parfümün Zorlu Center Beymen mağazasında satışa sunulacağını zevkle bildiririm.
Çiçeksi kokular içeren My Burberry Eau de Toilette, uçlarından yağmur damlaları süzülen tomurcukları bir araya getiren bir bahçeyi size taşıyor. Yeni parfüm, tüm tasarımıyla Burberry trençkotunun ayrıntılarını yansıtan klasik My Burberry cam şişesinde yer alıyor
Michael Kors ve yeni mücevher koleksiyonu Gold Jewelry'nin yüzü Karmen Pedaru olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA