Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sonbahar stilinin en vazgeçilmez parçaları

Sonbahar gardırobunuzu yenilerken, sezonun olmazsa olmaz parçalarına mutlaka göz atın...
TRENÇKOT: Tıpkı filmlerdeki gibi belinizi sımsıkı saran kemeriniz ve kalkık yakanızla, çıplak teninizin üzerine geçirdiğiniz trençkotunuzun hakkını verebilecekseniz sizi alkışlarım! 50'li yıllardan miras kalan trençkotlar; zamansız trendler içinde başrol oynarken, sonbaharın da vazgeçilmez stil elemanları arasında. Trençkota yatırım yapmaktan asla korkmayın çünkü modası hiçbir zaman geçmeyecek. Burberry'nin trençkotlarına ise tüm kadınlar gibi ben de bayılıyorum.
YAĞMUR ÇİZMESİ: Yağmur çizmeleri, sonbaharın vazgeçilmez stil elemanları arasında yer alıyor. Ayakkabı dolabında yağmur çizmesi olmayan kalmasın lütfen!

NAİF BİR HAVA

SÜET CEKET: Bu sezon deri ceketlerinizi, önümüzdeki yıllarda tekrar değerlendirmek üzere gardırobunuzun görünmeyen bölümünde muhafaza etmeli ve süet parçaları ön plana çıkarmalısınız. Süeti, geçtiğimiz ilkbahar ve yaz tasarımlarında bolca gördüğümüzü hatırlıyorsunuz değil mi? O halde sonbahar ve kış aylarında da hakimiyetine devam edeceğini tahmin edersiniz. Hem şık, hem sade süet ceketinizle her ortamda dikkat çekeceğinizi unutmayın. Sonbaharda süetin naif havasından yararlanın.

ÇANTADAN ÇIKAN ŞIKLIK!
ŞEMSİYE: Yağmurda avaz avaz şarkı söyleyip dans etmek mi? Şimdi şemsiyenizle, yağmurun tadını çıkarma vakti! Bu sezon birbirinden eğlenceli ya da romantik şemsiyeler sizi bekliyor. 'Klasik severim' diyorsanız, bu tip modelleri birçok markada bulabilirsiniz.
ŞAL: Şalı bir aksesuvardan öte, sonbaharın vazgeçilmez stil elemanı olarak görebilirsiniz. Aniden soğuyan havalarda, çantanızdan çıkardığınız şalınızla havanızı anında değiştirebilirsiniz. Sonbaharın en pratik ve şık aksesuvarı şal olsa gerek.

STİL ZOOM

Gigi Hadid
Model Gigi Hadid'in sade, aynı zamanda şık kombinasyonunu sevdim. Sezon trendlerinden geri kalmayışı da gözden kaçmıyor tabii. Süet materyalli yeleği, yüksek bel sigara formlu saten pantolonu ve aynı kumaştan beli açıkta bırakan bluzu; birbiriyle uyum içinde. Renkler de tam anlamıyla sonbahara yakışıyor. Ayakkabılarına ise söylenecek söz yok. Hadid kırmızı halıda hem iddialı, hem de bir o kadar iddiasız stiliyle ilham verici görünüyor. Üzerindekileri nereden, kaça aldığına gelince... Süet yelek: The Row, 5.670 TL Çanta: Proenza Schouler, 4.350 TL Pantolon: Misha Collection, 345 TL Bluz: Misha Collection, 280 TL Ayakkabı: Christian Louboutin, 2000 TL

TREND IN

Şal, Oxxo 27.95 TL

Şemsiye, Moschnino 345 TL

Trençkot, Burberry 5.595 TL

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA