Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kürk şapkalar, puf montlar ve aynalı gözlükler çok moda

Hollywood yıldızları yeni yıla sıcak ülkelerde, günlerini plajda geçirerek girmeyi tercih etse de; biz yeni yılın kar demek olduğunu iyi biliyor ve bu düşüncemizden ısrarla vazgeçmiyoruz. 2017'nin bembeyaz bir yıl olmasını dilerken; karlı dağlara gitmek yerine, şehirde Uludağ havasını yaşadığımız son dönemde, sokak stilimizi konuşturmaya devam ediyoruz. İster kar olsun, ister olmasın, ister pistlerde olalım, ister şehrin sokaklarında fark etmeksizin; her yere 2017 kış trendlerini etkileyen parçalarla gidiyoruz.
Peki, nedir bu parçalar?
2017 kış sezonunda; kar botlarını ayağımıza geçirdik bile. Hem de birkaç sezonundur moda olan şehirde kar botu giyme eylemini öyle bir benimsedik ki, garip mi görünüyor, yoksa aşırıya mı kaçtık hiç önemsemedik; giydik ve çıktık caddelere.
Birçok markanın 2017'ye özel kapsül olarak hazırladığı kayak koleksiyonları göz dolduruyor.
Özellikle klasik montların tahtını sallayacak gibi görünen puf montlar öne çıkıyor. Puf montlar ve kar botlarıyla oldukça havalı görüneceksiniz. Ayrıca kocaman kürk montlar ve dağ botları da çok moda.
Tam da 'Modası geçiyor mu?' diye düşünürken, aynalı gözlükler, devasa büyüklükte karşımıza çıkıyor. Kış sezonunda ve takiben yaz sezonunda büyük, aynalı gözlükler hakimiyetini devam ettirecek gibi görünüyor. Yani, kendinizi dev aynasında görmeye hazır olun! Büyük gözlük sevmiyorsanız, küçük aynalılar da alternatifler arasında olabilir.
Tamamı kürk olan şapkaları, karda sokak stilinize dahil edebilirsiniz. Kürk detaylı bir bere de muhakkak gardırobunuzda olsun. Bu tip şapkalar, bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da sizinle birlikte olmaya devam edecek. Unutmadan; üzeri yazılı, sloganlı, ikonlu her şey trendler arasında Bu kural şapkalarla da geçerli.
Gece kıyafetlerinde ve daha birçok parçada olduğu gibi metalik tonlar; montlar, gözlükler ve botlarda da kendini gösteriyor.
Bu sezon resmen uzay çağını yaşıyoruz.
Mutlaka ama mutlaka metalik parçalara stilinizde yer verin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA