Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Midi boy etek, ceket ve ince çerçeveli gözlükle iş yerinin en şık kadını olun

Çalışan kadın için hafta sonları; ne giyeceğini düşünmeden, gardırobunun karşısında zaman harcamadan, elini attığı en rahat ilk parçayı üzerine geçirmek demektir.
Tabii eğer bu kadın bir modaseverse, bu parçaların da muhakkak stil sahibi bir duruşu olur. Çalışan kadının giyim kuşamı için zaman harcadığı zaman dilimi, en çok iş günleridir muhakkak. 'Yarın ne giyeceğim?' sorusu hep kafasındadır.
Bir de akşam gidilmesi gereken bir davet varsa, günü kotaracak parçaları birleştirme konusunda uzman olmuştur tempolu bu kadın. Giyim kuşam konusu sektör sektör ayrılır tabii ama biz genel iş stilini baz alalım...
Her ortama ayak uyduran alt parça, midi boy eteklerdir. Bol kesimli ya da sigara formlu pantolonlarla da aynı sonuca ulaşırsınız ancak iş sonrası gideceğiniz bir davette hem zarif, hem de şık görünümü yakalamak için prenses eteklerle, pilililerle ve kalem eteklerle hedefi tam ortadan vurursunuz.
İş stilini feminenleştiren midi boy eteklerden birkaç çeşit satın almakta fayda var.
Bir ceketiniz varsa, onunla her yere gidebilirsiniz.
İster toplantıda, ister gece dışarı çıktığınızda giyin; tüm gün kullanabileceğiniz bir stil ögesidir ceket.
Trendy bir görünüm için militer detaylı, oversize kesimli ya da tamamen maskülen formda bir ceketi gardırobunuzda bulundurmanız şart. Ayrıca göz alıcı tondaki ceketlerden muhakkak bir tane edinmelisiniz.
Çok düz ve sade giyinebilirsiniz ancak tamamlayıcınız gösterişli bir ayakkabıysa sizden şıkı olmaz.
Çalışan kadının en çok ihtiyaç duyduğu şey; farklı tasarımlardaki ayakkabılar oluyor. Sezon trendlerini göz önünde bulunduracak olursak; modeli ne olursa olsun, stilinizde kare topuklara yer vermeniz şart. Ayrıca çanta konusunda keskin formlu sırt çantaları, clutchlar ya da omuz çantaları, iş stilinizi şıklaştıracak detaylar arasında. Ve bence çantanızı alıp dışarı çıktığınızda, şapkanızı da stilinize dahil etmeyi ihmal etmezseniz; farkınızı ortaya koymuşsunuz demektir.
Ciddi bir görünümün en etkili elemanı gözlüktür. Optik gözlük konusunda, kemikler ve köşeli çerçeveler, iş stilinizi destekleyen en uygun modellerdir, Ancak aynı zamanda trendy de görünmek istiyorsanız, muhakkak ince ve metal çerçevelerden destek alın. Evet, biraz anneanne gibi görünebilirsiniz ama bu gözlük modelleri çok moda!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA