Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sevgililer Günü’nde üzerinizde kırmızı bir parça olsun

Sevgililer Günü'nün yalnızca çiftlerin günü olmadığını biliyoruz artık. Son birkaç dönemdir 14 Şubat'ta en sevdiğimiz arkadaşlarımıza 'Seni seviyorum' notuyla hediyeler veriyor, annemizi arayıp gününü kutluyor, sevgilimizle ya da en sevdiklerimizle güne özel planlar yapıyoruz. Bence bu günün hakkını tam da böyle veriyoruz! Her günümüz böyle olsun; sevgiyle dolsun!
Sevgililer Günü'ne yalnızca birkaç gün kaldı. Benim bir planım var mı? Evet. Tabii en önemlisi, şimdiden başladım 'Ne giysem?' diye düşünmeye. İşin içine biraz sevgi, biraz aşk, biraz da feminenlik katmak geliyor içimden. Yani, aslında kırmızılı bir şeyler giymek geliyor insanın içinden...

LACİVERTLE UYUMU
Kırmızı klasiktir ama gerçektir de; aşkın, sevginin rengidir. Hareketlidir, enerjisi yüksektir ve çok feminendir, ayrıca seksidir de. Bu nedenle ilk kural; kırmızı bir şeyleri günümüze ve görünümümüze dahil etmek olsun. Bu yalnızca bir ruj, şapka, çizme ya da minik kalp şeklinde bir broş da olabilir. Belki tamamen kırmızı da giyinebilirsiniz. Özellikle de tek renk giyinmenin revaçta olduğu bu son dönemde neden olmasın?
Kırmızı ve nude renklerin, toprak tonlarının bir arada kullanılmasını çok seviyorum. Ayrıca su yeşili, haki, koyu pembe, açık mavi ve de lacivertle harmanlanan kırmızının duruşuna bayılıyorum.

O KÜRKÜN TAM SIRASI
Bu arada hatırlarsanız Rihanna'nın birkaç ay önce giydiği Saint Laurent imzalı kırmızı kalpten kürk olay olmuştu. Ardından Kendall Jenner ve Cara Delevigne de giymişti. Son olarak da Sibel Can bu kürkle bir sürü eleştiri almıştı. Ancak bu model, formundan dolayı çok da sevilmişti. Sevgililer Günü'nde giymek için biçilmiş bir kaftan değil mi? Online satış sitelerinde benzer modelin yapaylarını bolca bulabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA