Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

İçine bile sığabileceğiniz dev çantalar her yerde

Bu sezon çanta trenleri aldı başını yürüdü.
Yalnızca bir çanta modeli değil, tam üç farklı çanta formunu stilinize dahil etmelisiniz. Bunlardan ilki henüz her markada olmasa da, dev boyuttaki yani extra large çantalar. İçine bir insanın dahi sığabileceği büyüklükten bahsediyoruz burada.
Evet, evet yanlış duymadınız! İçine girip oturur pozisyonda rahatlıkla sığabileceğiniz modeller bunlar. Geçtiğimiz dönemlerde iki beden büyük gelen kazaklara, puf montlara aşina olmuşken, yeni sezonda bu büyük çantalara alışmamız çok da zor olmayacak; haksız mıyım?

YARIŞI KİM KAZANACAK?
Bir diğer tarafta da kocaman çantalara rakip olan ancak bir cep telefonunun sığabileceği boyuttaki mini boy çantalar var. Bu yarışı hangisi kazanacak bilinmez ama birçok kişi her iki modele de yatırım yapacak gibi görünüyor. Çapraz askıyla kullanabileceğiniz mini boy çantalar, tek omuza asılarak da kullanılabiliyor. Ancak en hit kullanma şeklini söyleyecek olursam; kesinlikle elde! Kulpundan ya da askısından tutularak taşınan mini boy çantalar, trendin hakkını böylelikle veriyor.
Ayrıca, askılı cüzdanlarınızı kolye gibi ya da çapraz askıyla kullanmanız da sıkı bir moda takipçisi olduğunuzun kanıtı olacak.

ALIŞAN VAZGEÇEMEZ
90'lardan ışınlanan free bag yani bel çantaları, birkaç sezon önce modern yorumlarıyla hayatımıza girmeye başlamıştı.
Ancak bu sezon, hayatımızın merkezine oturuyor ve bel çantaları sezonun en hit çanta modeli olarak gece-gündüz stillerine dahil ediliyor. Kullanımı en rahat çanta formlarından olan bel çantalarına bir alıştınız mı, vazgeçemeyeceksiniz; net.
Hasır çantalar, dönem dönem hayatımızda hep oldu. Hatta trendler dışında kalsa bile, yazın özellikle de tatil beldelerinde severek kullanırız hasırları. Hasır çantalara bu sezon ise hem lüks, hem de ulaşılabilir fiyatlı birçok markanın koleksiyonunda rastlayabilirsiniz.
İlkbahar, özellikle de yaz aylarında günlük kullanım için doğru tercih olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA