Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Yasemin Özilhan’ın tatil bavulunu açtık!

Ülkede iyi giyinen, aynı zamanda sıkı trend takipçisi olan kişiler düşünülürse, listenin üst sıralarında Yasemin Özilhan gelir. Son dönemde tasarım konusuna da el atan Özilhan'ın bu yazki vazgeçilmezleri neler? Acaba tatil bavuluna neleri dahil ediyor? Ben çok beklemedim ve harekete geçtim; Özilhan'ın bavulunu açtık. Bakın neler çıktı içinden:
Öncelikle uzun kollu Mikoh marka bikini üstü dikkatimi çekti. Takımda ise tam da tahmin ettiğim gibi yüksek belli bikinilerden tercih etmiş. Bavulunda 475 Euro değerinde Lisa Marie Fernandez marka bir bikiniye rastlıyorum. Ayrıca, klasik kesimli ve sloganlı yüzücü mayosu var bavulun içinde. Ancient Greek Sandals imzalı 200 Euro değerindeki sandaleti de tatil için alternatifsiz gibi. Melissa terlikler, kısa kot şort, askılı bluz, basic tişörtler, hasır şapka ve çanta da gördüm bavulunda. İnce kumaştan uzun birkaç elbiseyi de almayı ihmal etmemiş Özilhan. Bavul hazırlıyorsanız; ilham verici olabilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA