Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kırmızı kıyafetleri salaş topuz ve nude rujla tamamlayın!

Güçlü, iddialı ve dişi... Kırmızıyı tanımlayacak daha birçok kelime var tabii. Yazın en ateşli rengi olan kırmızı; ünlü isimlerin ve stil ikonlarının sosyal medya paylaşımlarıyla yine atakta. Hal bu ise, siz de bu sezon, kırmızı tasarımları; günün her saatinde, şehirde ya da tatilde, süt beyaz ya da bronz görünümünüze dahil edebilir, tümde aynı renk giyinme konusunu kırmızıya uyarlayabilirsiniz.
Kıpkırmızı görünümle fazla iddialı olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Burada tamamlayıcılar en uygun şekilde kullanılırsa, hem iddianız yerli yerinde olur, hem de ne göz yorar, ne de rahatsız edici olursunuz. Öncelikle, saçlarınızla abartılı olmaktan uzak durmalı, öylesine toplanmış kuyruklar, topuzlar tercih edebilirsiniz. İlle de 'Saçlarım açık olsun' diyorsanız, kabarık saç görünümünden uzak durmanız yeterli olacak. Makyaj konusunda da tabii ki aynı tonda ruj tercih edebilirsiniz ancak diğer makyaj elemanlarını abartmamanız şartıyla... Nude ruj ve kusursuz ten makyajı, kırmızılı kadın için isabetli bir seçim olacaktır. Aksesuvar konusunda da abartmamalısınız tabii; kırmızı görünümünüzü rüküşlüğe doğru götürmemekte fayda var. Toprak tonları, lacivertler, altın ve gümüş renkleri ve son dönemde pembeler; kırmızıyla sıkça bir arada kullanılıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA