Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

FERYAL GÜLMAN: Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan'ın Rodos Adası'nda tatil yapan Feryal Gülman'ı sıklıkla takip ettim. Her kombinasyonu birbirinden iyiydi açıkçası. Vücut tipine uygun giyinmeyi iyi biliyor Gülman. Görünümünde kırmızı parçalara çokça yer veren Gülman; ada tatilinde de bu maksi elbiseyle binlerce beğeni alarak kırmızının gücünü ortaya koydu. Elbisesi, Şebnem Çapa imzalı.

Feryal Gürman

GÜLŞEN: Tarzını en çok beğendiğim Türk şarkıcılardan birisi Gülşen. Kendisi sıkı bir trend takipçisi. Aldığım duyumlara göre, stil danışmanlarının sözünden hiç çıkmıyormuş. Üzerindeki kırmızı, pembe blok tasarım ise Hakaan Yıldırım imzalı.

LILY COLLINS: Collins'in etnik havadaki kırmızı elbisesi dikkat çekici gibi görünmese de iddialı bir seçim. Bu iddialı elbiseyi tamamlarken çok dikkat etmesi gerekiyordu Collins'in. Etniklikle kezbanlığı ayıran ince çizgide dur demesi gerekirdi. Yandan uzattığı saçlarıyla, etnik havasıyla bir anda 'kezban kız' havasına bürünmüş. Saçlarını ensede topuz yapsaydı, çok daha iyi olurdu. Ayrıca, o koyu bordo rujla neden bu kadar gotik bir görünüm tercih ettiğini hiç anlayamadım. Nude tonları kullansaydı, görünümü çok daha başarılı olabilirdi. Evet, elbise fena değil, ancak bu tip seçimlerde tamamlayıcılar çok daha önemli.

SARA SAMPAIO: Kırmızı elbisesi oldukça iddialı ancak Lily Collins gibi bir tamamlayıcısında bile yanlış seçim yapsaydı, görünümü fazlasıyla avam olabilirdi. Ancak ikiye ayırarak geriye doğru topladığı saçları, abartısız makyajı, mücevher seçimiyle gayet iyi görünüyor Sampaio.


Sara Sampaio

OLIVIA PALERMO: Ne giyse, ne taksa, saçını, makyajını nasıl yapsa; hep iyi, hep iyi. Trendleri, stil konularını en iyi yorumlayan isimlerden biri Palermo. Omuzları açıkta bırakan fırfır detaylı elbisesi, abartısızca geriye doğru taradığı saçları, makyajı ve diğer tamamlayıcılarla ona benden tam puan.

BELLA HADID: Kırmızı tonlarını en çok giyen isimlerden biri de dünyaca ünlü model Bella Hadid. Hem tenine, hem de saç rengine fazlasıyla yakışan kırmızı konusunda oldukça iddialı. Neredeyse her davette, hatta günlük hayatında bile kırmızıya sıkça yer veren Hadid, makyaj konusunda abartmıyor ve diğer detayların kırmızı kıyafetlerinin önüne geçmemesine dikkat ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA