Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sonbaharı transparan yağmurluk ve beyaz botlarla karşılıyoruz

Bu sezon en şeffaf halimizle 'Selam sonbahar' diyerek içimizin dışımızın bir olduğunu duyuruyoruz. Yağmuru ıslanmadan, rüzgarı üşümeden hissediyor; sonbaharın melankolik romantizmini soluyoruz. Belki bir ceketle günü kurtarmayı hedeflerken yağmurdan kaçamıyor; tam da caddenin ortasında bir anda sırılsıklam oluyoruz. Ancak burada yardımınıza son trend bir stil elemanı yetişiyor!
Hem stil kurtarıcısı, hem de hava şartlarına meydan okuyan transparan yağmurlukların sezonun hiti olduğunu söylüyor, kombin konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceğinizi hatırlatıyorum. New York başta olmak üzere neredeyse tüm moda haftaları boyunca, sokak stillerinde rastladığımız transparan yağmurlukların altına ne giyerseniz giyin; her yerden görüneceksiniz. Sıradan görünümünüze spor-şık bir hava katacak olan bu şeffaf yağmurluklardan mutlaka edinin. Birçok ulaşılabilir ve lüks markada rastlayacağınız transparan materyalli tasarımlar, parka ve trençkot formunda karşımıza çıkarken, şeffaflık ayakkabı ve çantalarda da kendisini gösteriyor.
Sonbaharın bir diğer trendi de beyaz botlar. Yazın sıkça giyilen beyaz ayakkabılar, kışlık modellerde de kendisini gösteriyor. New York, Londra ve Milano moda haftalarını izleyenlerin ayaklarında da sıkça gördüğümüz beyaz bot ve çizmelerden mutlaka satın alın; benden söylemesi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA