Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kaliteli kumaş, abartısız makyaj ve saç seçin!

Leopar desenli kıyafetler giyerken dikkat!

Leopar desenlerin iki sezon art arda koleksiyonlara dahil olmadığını gördünüz mü? Hiç düşünmeyin, ben söyleyeyim; asla böyle bir şey olmadı, olamaz da. Kadınların bu desene bayıldığını ve asla vazgeçmeyeceğini çok iyi bilen tasarımcılar ve moda evleri; bu dikkat çekici desene her daim koleksiyonlarında yer veriyorlar.
Peki kadınlar neden leopar sever? Çünkü seksidir de ondan. Ayrıca güçlü görünür, dikkat çekersiniz. Eskiden leopar denince akıllara; Ahu Tuğba, Banu Alkan ve Harika Avcı gelirdi. Onların leopar desen takıntısından sıkılmıştık çünkü frapanlık diz boyuydu. Ama bir kişi vardı ki, o çok iyi taşıyordu leopar desenleri: Brooke Shields. Shields'ın çok genç yaşlarında başlayan leopar takıntısı, hâlâ devam ediyor. Ayrıca kendisinin gösterişsiz tarzına, gösterişli güzelliğine çok da yakışıyor.
Günümüz stil ikonları arasında da leopar takıntılı çok isim var. Kadınlar gerçekten bu deseni seviyor ama bu deseni giyerken dikkat edilmesi gereken noktaları bilirlerse şık görünüyorlar, aksi halde frapan oluyor ya da desenin içinde boğulup kayboluyorlar. Peki, bu deseni giyenler nelere dikkat etmeli?
Leopar ya da herhangi bir hayvan desenini yalnızca bir yerinizde taşımalısınız; ceket, çanta, aksesuvar ve ayakkabı olabilir. Hatta yalnızca ayakkabınızın topuğu ya da burnu, leopar desenli olabilir.
Pantolonda tercih ederseniz, bu karmaşık desenle bacaklarınız olduğundan kalın görünebilir; bunu unutmayın.
Leopar modasında en önemli nokta; deseni ölçülü kullanabilmek, yoksa faciaya neden olabilirsiniz. Tümde leopar mı giymeyi tercih ettiniz, o halde lütfen ama lütfen kumaşın kaliteli olmasına özen gösterin.
Bu trendi takip ediyorsanız, saç ve makyaj konusunu da ciddiye almalısınız. Kabartılmış fönlü saçlar yerine daha doğal görünümlü olan, hatta öylesine toplanmış saçlar tercih etmeli, makyajınızı ise çok sade yapmalısınız.
Bu arada gözlemlerim ve yaptığım küçük bir araştırma sonucu; erkeklerin leopar desenden nefret ettiğini söyleyebilirim. Gerçi bütün kadınlar bunu biliyor ama takmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA