Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Daha ince görünmek için koyu tonlu ekoseleri tercih edin!

Çizgilerin, floral desenlerin modası hemen hemen hiçbir dönem geçmese de, bazen öyle bir desen ortaya çıkıyor ki, diğer hepsini geri planda bırakıyor, birkaç sezon da hakimiyetini koruyor. O desenlerden biri de; ilüzyon etkisiyle kafa karıştıran, her daim şık ve asil duruşu destekleyen ekoseler.

İSKOÇ HAVASI
Birkaç sezon önce devasa kareleri koleksiyonlarda sıkça gördük, stillerimize de dahil ettik. Sonra pötikareler, hitler arasına girdi ve şimdi de klasik formdaki ekoseler, trendler arasında. En prestijli markaların ve ulaşılabilir fiyatlı olanların koleksiyonlarında bulabileceğiniz ekose desenleri; ister İskoç havasına bürünerek tümde giyebilir, ister detayda kullanarak minimalist tavrınızı destekleyebilirsiniz. Açık tondaki karelerin sizi daha kısa ve kilolu göstereceğini göz ardı etmeyerek; koyu tondakilere doğru yönelebilirsiniz. Krem ve açık gri tonlarının etkisinden kendinizi alıkoyamıyorsanız; ekoseyi tek bir yerde kullanabilirsiniz. Bu deseni İngiliz tarzını yakalayabilmek için bir şapkada, çantada ya da ayakkabıda tercih edebilirsiniz. Farklı desenleri, ekoseyle harmanlama cesaretini kendinizde bulabiliyorsanız mutlaka deneyin; uyumsuzluk uyumu akımına siz de dahil olun.
'Ekosesiz asla' dediğimiz yeni sezonda, yerli ve yabancı ünlüleri de sıkça bu desen içinde göreceğiz. Fahriye Evcen'in tanıtım filminde yer aldığı Koton'un kaban koleksiyonuna da göz atmanızı öneririm.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA