Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Hep eleştiri, boş eleştiri!

Tülin Şahin'in, bu yıl Şangay'da gerçekleşen Victoria's Secret defilesine davetli olarak katıldığını duymayan kalmadı. Ne de olsa, bu şova davet edilse takla atacak, 'Ne giysem, ne taksam?' diye gözüne günlerce uyku girmeyecek birçok kişi var. Tülin Şahin; şovda hem çok dikkat çekti, hem de ayakkabısından duruşuna kadar birçok konuda eleştiriye maruz kaldı.
Şahin, Barrus markasının iki gün içinde hazırladığı ve vücuduna cuk oturan beyaz bir elbise giymişti. Kıyafetini Messika mücevherlerle tamamladı.
Ve bence çok iyi görünüyordu.
Eleştiriyi bırakalım da, Şahin'in basının ilgi odağı olmasına bakalım. Konuşmasıyla, tecrübesinin verdiği özgüvenle ve havasıyla oradaki modellere taş çıkardı. Köstek değil, destek olalım çağrısı yapıyor, pembe halıdaki duruşundan sonra Şahin'i Victoria's Secret podyumunda görsem şaşırmam diyorum.
Geçtiğimiz haftalarda Los Angeles'ta düzenlenen Uluslararası Asya Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer alan Tuba Büyüküstün de eleştirilerin hedefi olan bir diğer isimdi. Angelina Jolie ile görüşürken çekilen fotoğraflarına milyonlarca yorum yapıldı. Elbisesine laf edildi, özensizliğine dikkat çekildi falan...
Peki Angelina Jolie çok mu iyi giyiniyor?
Birçok davette yüzünde makyaj yokmuş gibi duran ama aslında çokça makyajlı haline şahit olmuyor muyuz? Tuba Büyüküstün de hiç makyaj yapmamış. Daha büyük bir güzellik olabilir mi? Çok da hoş görünüyor, maşallah! Elbisesine laf edenler, 'Gecelik giyip gitmiş' diyenler, en azından internette bir araştırma yapmalıydı.
Gecelik ve pijama havasındaki elbiseler, son birkaç sezonun en sevilen trendleri arasında. Hatta Jolie'nin de benzer bir elbiseyle görüntülendiğini hatırlıyorum.
Kısacası hep eleştiri, boş eleştiri; biraz da sevelim birbirimizi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA